_aysun_ Eliftoprak44 bişey daha danışacağım size bebek büyüdükçe ara katı kaldırıyor musunuz 2 yaş demişsiniz ya ürün açıklamasında 10 kilo dio 2 yaş için 10 kilo az değil mi 😒
Eliftoprak44 _aysun_ oğlum bir yaşında. En altta yatıyorşuan. Ortadaki katı kaldırdık. Sanırım 6aylıkken falan kaldırdık. Çünkü kalkmaya çalışıyordu. Tutup kalkıyordu. Kısa o mesafe düşer.
Eliftoprak44 _aysun_ daha uzun süre yatabilir. En alt kata alınıyor ya. Fakat yatağı ayrı alıyorsunuz.
_aysun_ Scoskun bişey daha soracağım içine yatak almayıp sadece mat ile kullanıyorlarmış sizde mi öyle yapıyorsunuz yoyko ağır basıyor şuan
Eyllece _aysun_ yoyko da yatak almadan olurmuydu bence olurdu ama ben aldm aldgm yatakta yoyko matının az kalını. Yani sünger lerde cok pahalı degl bitane alablrsnz biraz yası ilerleyince mat ince geleblr
Scoskun _aysun_ yani kızım 7 aylık daha ama 1,5 2 yaşa kadar kullanabilir bence. Ben içine normal yataktan daha ince park yataklara uygun yatak aldım e bebekten. Çok da iyi oldu.
_aysun_ Elifatih25 bende 3 aylık olacak yeni alacağım şuana kadar otomatik sallanan ana kucağındaydı 🙏🏻
Eyllece _aysun_ yoyko anne yanı park yatak. Arastrmalarm sonucu en iyisini bulup aldgma inanıyorm. Cok saglam ve kullanslı. Heryeri kumastan
Eyllece _aysun_ 1400 tl olms amam allahım 🙄. Uff cok olms daha ben alalı 6 ay anca olmstr. Sasrdm. Kola nında 10 lra olması gibi
Fatma51- 650 tl ye almıştım mağazadan. Satan bayan 5 yaşına kadar yatar dedi şuan 2 yaşındayız. Bence alınacak en iyi beşik olarak park yatak .Kullanımı kolay hafif çocuğun içinden çıkmasında kolay .Ileride kullanmaz isen yerde kaplamaz cnm
yavrusununannesii _aysun_ yatağını ayrı aldım ben orta ne sert ne yumuşak 5 6yasindaki çocuk bile yatar
_aysun_ ecemm-6161 kraftın tek eksisi sadece fresh modeli aynı zamanda anne yanı oluyor diğer modelleri olmuyor şahsen olması talebim var