_aysun_ Arkadaşlar park yatak almak istiyorum 2 yaşına kadar kullanabileceğim ve memnun kaldığınız park yatak markası ve modeli var mı bebeğim şuan 3 aylık
Eliftoprak44 _aysun_ Kraft calipso elite 70-120. Gayet memnunum ve büyük ölçüde. Rahatlıkla yatar 2yaşa kadar
_aysun_ Scoskun bişey daha soracağım içine yatak almayıp sadece mat ile kullanıyorlarmış sizde mi öyle yapıyorsunuz yoyko ağır basıyor şuan
yavrusununannesii _aysun_ yatağını ayrı aldım ben orta ne sert ne yumuşak 5 6yasindaki çocuk bile yatar
spaceship Park yatakların içerisine ayrıca yatak alıyorsunuz, kendi bazanız/yatağınız gibi düşünün. Prego miami kullanıyorum, anne yanı da oluyor, memnunum.
Momyprencess Yoyko yatak kesinlikle tavsiye ederim. Ben kızım doğmadan çok araştırıp almıştım. Şimdi 6 aylık . Yaz tatilinde 2 ay gittiğimiz her yere rahatça götürdük. Doğduğundan beri başka yerde yatırmadım nerdeyse. 3 aylıkken dönmeye başladığı için de başka bir yerde uyutup bırakamazdım o konuda da çok rahat oldu.Cibinliği ve alt değiştirme ünitesi sallanma özeelliği güzel gayet. Anne yanı özelliği de var ama ben kullanmadım. 7 ay önce 1100₺ ye almıştım. Yatağını ayrı aldık.
_aysun_ Momyprencess ben anne yanı olsun die düşündüm baktım görselleri fena değil bi tık diğer ürünlerden pahalı şuan 2 bin civarı yatak hariç
spaceship _aysun_ aaa öyle mi doğrudur belki kampanyalı falan satılıyordur, içinde yatağa benzer sert bir malzeme çıkıyor ama onun üzerine yatak koyuyorsunuz. Bir de hangi marka hatırlamıyorum çok çok ince bir şey çıkıyor içinden ama yatılacak gibi değil.
_aysun_ Eliftoprak44 bişey daha danışacağım size bebek büyüdükçe ara katı kaldırıyor musunuz 2 yaş demişsiniz ya ürün açıklamasında 10 kilo dio 2 yaş için 10 kilo az değil mi 😒