Ezgialp Burcinn3 aslında ben de önceleri takmıyordum biraz araştırınca korkuyor insan İnternet bilgi kirliliği dolu ne okusak onu değerlendiriyoruz malesef
Ozgdfn Ezgialp bende evhamliyim aslında hiç iyi değilde elde değil maalesef 🤷🏻♀️ en kötüsü de internete yazıp bakmak en ufacık şeyi bile abartarak yazıyorlar Google da aratınca binbirturlu şey çıkıyor 🥺 Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza ♥️
Ezgialp Gunesgizem hastalık olmayadabilir ama insan irdeliyor ister istemez gidince dönücem size de mutlaka🌸
Ezgialp EsZe teşekkür ederim yanıt için, gün içinde sürekli aktivite halindeyiz oysaki, kayınvalidemlerde kalıyoruz ben olmasam birileriyle etkileşim halinde mutlaka
Ezgialp Asyaburcumm13 seslendiğimde bakıyor düzeliyor hemen, Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin 🌸
Aydanzeyd Ezgialp merhaba benim oğlumda 14 aylık şu anda gün içi 1-2 kere öyle gözlerinin daldığı oluyor ama hiç böyle sizin gibi takmadım kafaya 🙃yani ne biliyim kötü bir tarafını düşünmedim hani bizim de gözlerimiz daha uyuyor sonuçta ondan dır hani oda bir insan artık😃
Utkucan Ezgialp bizde irkilme vardı sadece nöbetten şüphelendik o şekilde gitmiştik eeg çekilmişti ama orda karşılaştığım bir anne vardı oğlu sürekli dalıyormuş ders esnasında öğretmeni farketmiş öyle gelmişler teşhis konmuştu ben sizin bebeğinizde böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum ancak yinede şüpheye yer olmasın kafanızda götürün
Ezgialp Hbbsnnplt geçti gitti kendiliğinden, arada dalıyor ama doktorumuz seslenince bakıyorsa problem yok dediği için üzerinde durmadık🌸