Tuba01 covidondokuz tursillede yikandim😅 canim sen nasil dayandin kece gbi oldu saclarim tarayana kadar canim cikti ins biterler 😔
covidondokuz Tuba01 zor oldu ama gecıyo suyunda sıcaksa eger banyoda iyice tarasaydın 😂gız ben gelıp yıkımm mı seni gıcır gıcır olursn😂
Nrhytymnl Tuba01 gaz yağı tek çözüm annem öyle yaoiyodu küçükken bana üstünede çember sarıp bekliyodum sonra bit sampuaniyla yıkayıp tarayınca dökülürdü hepsi
Diana07 Tuba01 kesin sonuç alırsın canım kutunun içinde kullanma talimatı yazıyor zaten bitkisel olması güzel
Tuba01 covidondokuz ay yemin ederim birinin bana yardim etmesine okadar ohtiyacim varki kos gel ne iy olurdu😅😁
xmel Tuba01 benim annem ben küçükken pazarlarda gezen seyyar satıcılar olur ya ilaç satarlar onlardan bit ilacı alırdı 1 haftada tertemiz olurdu saçım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama
xmel Tuba01 her pazarda var diye biliyorum hani bu ufak seyyar satıcılar oluyo tırnak makası tarak iğne ilaç felan satıyorlar ordan alıyordu bit ilacı diye fiyatı da 10 tl mi ne
Annebalisi Tuba01 Ben bitlenmiştim 10 yaşlarında falan. Annem kafama bildiğimiz böcek ilacını sıktı bi güzel bira bekletti sonra yıkadı. Bi kerede temizlendi. Tabi ne kadar doğru bi yöntem orası tartışılır🙃
Mom82902 Tuba01 sirke ile masaj yap dikkat et gözüne agzina gelmesin bı yarım saat bekle sonra yıka tertemiz olur
2maviboncuk Tuba01 En uygun fiyatlı bit şampuanı var kaç sene önce 4.5liraya almıştım o pahalı olanlar falan hikaye canım bide sağlam bit tarağı tarayıp temizliyorsun bitip gidiyor😊
2maviboncuk Tuba01 Hatırlamıyorum ama eczaneye söylersen verir uygun olanı diye bende en etki eden o oldu