DamlaBade Ben yaptırdım cinsiyet biliniyor ama söylenmıyor diye biliyorum kendim de saglık calışanıyım labratuvardaki arkadaş bu şekilde bilgi vermişti biz sözel olarak öğrenmiştik
Soraz39 DamlaBade aslında görevli söylemek istememiş eltim çok ısrar edince kız görünüyor demiş.Eltimde raporu doktora gönderdi muhtemelen yarın cevabı gelir.
Ah_neredeee_vah_neredeee Soraz39 yaptırdım ama cinsiyetine bakılmamıştı :) ama cinsiyet tahmini de yapıyor tabi . % 99 ihtimalle kızınız olacak
Soraz39 Ah_neredeee_vah_neredeee benim kızım 16 aylık çok şükür sonuçlar eltimim ama o da hep erkek hissediyorum diyor o yüzden sizlere sormak istedim
2papatya Soraz39 o testle koromozom sayıları filan bakıldığı için cinsiyet Xx-Xy olarak çıkıyor belli olur yani . Hatta en kesini o test yani. Bende ikizlerimi bi kız bi erkek hissediyordum sonuç 2 kız ☺️☺️
2papatya Soraz39 aynen 🙈🙈hatta hocam o diğer bebek olmasın ikiz ya aynı bebek değil demi diye darlamıştım 😂😂
Semrakrbck Soraz39 canim bizim cinsiyet tahminiz 6 haftada doktor erkek bebeginiz olacak dedi ve son gune kadarda bir o doktor erkek olacak dedi bebegim erkekti 😃
Semrakrbck Soraz39 aynen inanin sok olmustum belkide sadece doktor hissetmisti hatta 12.hafta kalp atisini duymaya gitmistik esimle o zamanda erkek demisti
Gizem_ar Ben yaptırdım 10. Haftaydı sanırım 1 hafta sobra geldi sonuçlar erkek hissediyordum kız dediler kesinmiş zaten kız oldu çok sevinmiştim yanılma şansı yok hatta 16. Haftada doktorum kız dedi dedim ben zaten biliyorum 😂 🥰
Soraz39 Gizem_ar ben en başından beri kız hissediyordum kızım oldu çok şükür ama eltim yok ben erkek hissediyorum diyor ben biraz araştırdım genetik test olduğu için cinsiyet tahmini olur diye düşündüm bir de tecrübe edenlere sorayım dedim😊teşekkür ederim
Soraz39 Semrakrbck kızım her ultrasonda eliyle kapattığı için 20.haftada öğrendim bazen hislerimiz doğru çıkıyor tabi 😊