minnosunannesi06 Kizlar 20 ay once doğum yaptım 82 hamile kaldım 87 doguma gittim doğumdan sonra tekrar 82 indim şuan 90 kiloya dayandım esimde ikide bir kilo kilo ver deyip duruyor cok zoruna gidiyor evlendigimde 65 felandim naptiysam vermedim boyuk 1.68 flan okadar kilom sey gözükmüyor oglumu hala emziriyorum bana önerebileceğiniz biseu var mi bana yardim edin sabah tan beri eşimin şeyinden morelim cok bozuk ağlayacaktım resmen buarada oglum cok hiperaktif surekli onun peşinden koşturuyorum sunnet oldu bide sabah aksam yemek yiyorum 2 o gün sadece surekli homuru gırtlak bir insan da degilim
Mlke301020 minnosunannesi06 benim boyum 162 kilom 78 ve dün karar verip başladım . Bebeğiniz büyümüş zaten çoğu besinini yiyerek alıyor. Sağlıklı beslenmeye karar verip başlayın sizde emin olun bir kere karar verince o düzene alışıyorsunuz
balkizimveben minnosunannesi06 akşam yemeği yemeyeceksin en net kilo verme şekli, birde form çaylarından iç.
birranne minnosunannesi06 bende 87 ile hamile kalıp 105 le doğuma girdim. 3 4 hafta için de 91 e indim. Sonra tık dedi durdu. Ardından bi ara koşturmadan birazda dikat ederek 86 ya indim. Oğlum şuan 9.5 aylık. 3 hafta önce aralıklı oruç yapmaya başladım. Yani yemekten çok saatte dikkat ettim. Çünkü bir anda kesemiyorum herşeyi. Sabah 11 kahvalti akşam 6.30 7 en geç akşam yemeği ve sonra ağzıma asla birşey sürmedim. Sabah tatlı da yedim. Yemeklerde pilâvda dürümde. Sadece saatlere uyarak bir haftada 2.700 gitti. Sonra yavaş yavaş diyete donusturecektim kovid oldum herşey devrildi. Şuan 82 kiloyum tekrar başlıcam. Eğer kendinize dur diyemiyorsanız önce bu şekilde saatlere uyarak 1 hafta gidin sonra yavaş yavaş akşam yemeklerini ardından gün icinde tatlıyı çıkararak vs derken inanjn cok gidecek. Birde o hafta 5 gün 20 dakika spor yapıyordum. 3 lt de su
birranne minnosunannesi06 youtube aralıklı oruç yazın eğer bilginiz yoksa çok güzel videolar var. Ve yapanlar gerçekten çok ciddi iyi sonuçlar alıyor.. helede yemeklerimiz sağlıklı olursa çok hızlı biniyorum ciddi ve güzel kilo verirsiniz inşallah. Gerçekten insan her türlü mutlu olabilir ama sağlıklı dinç ve yapına göre ideal kiloda olmak çok güzel birsey. Inşallah tekrar zayıflar eski halimize döneriz
Ferisada Hiççç kafana takma emziriyorım de geç , bu dönemde seni zorlaması yanlış spora başlarsan sütün kesilebilir (hormonlardan dolayı) ve moralini bozupta çocuğunu sütsüz bırakma annesi :) bunlar geçici şeyler
minnosunannesi06 Ferisada bende öyle diyorum ama çevre cok boş boğaz etraf bile diyor aaa kilo almissin
minnosunannesi06 birranne bende sürekli tatlı krizi tutuyor yemeden dayanamiyorun sanki hamileyimde aseriyormus gibi😀
Mlke301020 minnosunannesi06 olsun sağlıklı beslenmek süt kesmiyor aksine süt kalitesini ve sütü artırıyor
birranne Gerçekten bu işte kafaya koymak çok önemli. Bende o aşamaya tam gelemedim. Hep en fazla 10 gün sürüyor bitiyor verdiğimde alıyorum 😔
minnosunannesi06 birranne bizde o azim yok bende baktıysam olmadi canım esim birde laf sokar gibi cok kilo almissin bilmm ne çok zoruma gitti
birranne minnosunannesi06 e tabi kadınız zorumuza muhakkak gider. Gitmiyor desekte güzelce deseler dahi burkulur içimiz. Biraz dayansak. Ne bileyim yediğimiz hiç birşey giyeceklerimizden güzel değil falan derler öyle cidden. Bi kendi kıymetimizi anlasak. Belli ki sizde böyle mutlu değilsiniz. Eşiniz için değil ama kendiniz için biraz sabır gerekebilir. Bir bedenimiz var ve bu bedende biz yaşıyoruz. En iyisi en güzeli neden olmasın. Ne bilim çok şey diyebilirim bu konu üzerine bende çok dertliyim. Eski hallerini özlüyorum. Kendime kızıyorum. Bu kadar değersiz olmamalı bedenim. Kendime yazık etmemeliyim diye
balkizimveben minnosunannesi06 doğadan form çayları bağırsaklarıda çalıştırıyor. Ben diyet yaparken genelde kabız oluyorum çaylar sorunu çözüyor
minnosunannesi06 birranne hic anlamıyorum ne ara bu hale geldiğini bile şaş kalıyorum kendime eski halini cok ariyorum
151120 minnosunannesi06 kuzum bende ortalama senin kilo boyundayım benim eşimde aynı bebeğim on aylık emiyor biraz daha toparlansın diyetisyen paklar ancak beni para verince aklı. Başıma gelir yoksa ben boğazımı tutamıyorum emziğinde insan sürekli bir şeyler atoştıası geliyor not :boğa Burcu en kötü özelliğini tamamen almışım