YusuffunAnnesii Kizlar lutfen bilen yazsin allah rizasi icin acil,,ankarada devlet hastaneleri sunnet yapiyorlarmi suan mesai saatleri disinda olduklari icin acmiyrlr lutfen bilen biri yazsin😊
Rayaas YusuffunAnnesii Ankarayi bilmiyorum ama biz İstanbul da devlet hastanesinde yaptirdik. Cokta rahat oldu😊 Ozeller 1700lira istediler.
Ah_neredeee_vah_neredeee YusuffunAnnesii Yaparlar bence çünkü ameliyathanenin olduğu heryerde rahatlıkla olur
Rayaas YusuffunAnnesii Cocuk cerrahiden randevu alip muayene ettirebilirsiniz. Ardindan sunnet icin gun veriyorlar 😊 Muhtemelen Ankara da da öyledir
rua_da_senhora_das_verdades YusuffunAnnesii sünnet için randevu alınmıyor. Pandemi sebebiyle sünnet yapılmıyor denmişti bize. Ama bir arkadaş yorumlarınıza muayene ettirip sünnet için gün veriyorlar yazmış. Eğer öyleyse bende randevu alayım 😊
Rayaas YusuffunAnnesii Vermenize gerek yok bence. Dogum olsa yapin diyecegim ama sunnet icin devlette cok güzel 😊
Rayaas uyus İstanbul da mısınız? Oylese Anadolu Yakasında Yakacık kadin dogum hastanesi var kartalda. Poliklinikler var ordan cocuk cerrahisine alip gitmistik muayene etti gun verdi ve geldik oldu. Olduktan sonra biraz bekletiyorlar. Sonra ciktik. Cok rahat geçti 😊
Aybersa Rayaas merhaba , hangi doktor acaba ben de Anadolu yakasındayim , devlette bakıyorum ,yalnız bebeğim büyük 15 aylık çokta hareketli ve huysuz ,ilgilenirler mi acaba 😔
alyn YusuffunAnnesii pandemiden dolayı yokmuş biz özelde 1300 e yaptırdık oğlum 4 aylıktı şuan 1 yaşında 6 ay önceydi bilmiyorum şuan nasıl sistem
YusuffunAnnesii alyn ankaradami ay hangi ozel mis o cok pahali ilgin tip merkezinde 600 tl ye yalpiyorl