Uraz2021 Kızlar rotavirüs aşısı yaptırdık yalnız ebe yapınca biraz agzından geri döküldü ne kadar döküldü anlayamadım sizce bir sıkıntı olur mu?
Ozim-1200 Uraz2021 hiçbir sıkıntı olmaz. Aşının tamamını alamamış yavrucak çok pahalı bunlar hemşire hanım az dikkat et deseydin 😁😁
Sbhtzmn Uraz2021 bebekler bu aşıyı kusabilirde paranız ziyan olmaz. bebek cünkü agzından cıkarma tur kusma desen anlamaz. Bir damla bile diline agız içine deyse emilim sağlanıyor 🌸
Yusufefem Bizimde dökülmüştü biraz ilk olanda sorun olmaz dedi doktorumuz ağzından hemen emilim sağlanıyormuş zaten öyle dedi
Uraz2021 Ozim-1200 hemşire ne kadar diye sordu 367 TL dedim he ne olacak 60 TL’ymiş dedi . Sonra fiyatı duyunca şok oldu ama iş işten geçmişti .
Ozim-1200 Uraz2021 ikincisinde dikkat et bari. Aslında alıp kendimiz de ev verebiliriz ama illa buraya getirin diyorlar. Becerebilseler bari
Uraz2021 Adanisaefe şiddetli ishal,kusma ,ateş enfeksiyonuna karşı yapılan iki dozluk özel bir aşı canım
Uraz2021 Ozim-1200 ben ikinciyi gidip orada kendim vercem sisteme de giriyorlar çünkü çay kaşığıyla versek acaba olmaz mıydı 😂
Ozim-1200 Uraz2021 bildiğim kadarıyla direk. Ağza girmesi lazım. Ama sen yine de. Hazırlıklı git. Silikon kaşıklar var ben onlarla ilaç veriyorum Bir silikon bir Metal götür yavrumun ilacını kendim vereceğim siz anlamıyorsunuz de 😁😂😂😂
Uraz2021 Ozim-1200 hmm aynen sorarım arayıp ebeye oluru var mı diye 🙄 bakalım ne diyecek ama ikincisinde daha dikkatli olacağız inşallah