Musam Mama içmek istemiyor ağlıyor uyurken veriyorum 3 bucuk aylık var mı cozum yolunuz önerileriniz?
Babyluna Musam canım bi sorunu vardır ya gaz ya allerji ya da tadınu sevmiyor yani o mamayı içincr onu biyler rahatsz ettiyse içmez sebebini bulman lazm
Yigitannesii Musam biberonu sevmiyor olabilir mi ? Benimki 3 ayken bı anda çok ağladı içmemeye başladı biberonu değiştirdim sonra icti
Aslihan21 Musam büyük ihtimal atak bizimki ne biboran aldı ne meme asla kendini geri itiyor memede biboranda ağzında duruyo içmiyodu hep uyurken emziriyordum şükür düzeldi bizmkide 3 buçuk aylık bir hafta sürdü
Musam Babyluna gaz degil mama değişikliği de yaptım kan idrar testi felan da temiz ben anlam veremiyorum
SedefK Ceysima benim bebeğim de 3 ayşıkken 5800 dü, kilosu normal aslında ama yani kaç kg doğduğuna ve aylık kilo alımına bakmak lazım
Musam Yigitannesii 5-6 tane biberon değiştim 3 mama denedim şimdi avent biberon kullanıyorum ama çok bir değişiklik yok uykuda besliyorum
Elif_Naz Musam eltimin kızı da 7 aylık o da mamayı içmiyor uykuda içiriyorlar iki defa doktora gittiler testler yapıldı bir şey çıkmadı atak dönemi yada dişe bağlamış doktor bir aydır böyle
SedefK Ceysima benim bebeğim de 2800 doğdu sonra 2600 e düştü, 3 aylıkken 5800 dü, aylık kilo alımları iyiyse sorun olmuyo diye biliyorum kilo azlığı. Sağlıkları yerinde olsun da
Elif_Naz Musam evet sizin bebek daha küçük diş için erken gibi atak olabilir gazı oluncada yemiyorlar zaten
Elif_Naz Musam benim kızım kolikti günün çoğu zamanını ağlayarak geçirdi altı ay boyunca evde bebek arabasıyla dolaştırarak geçti hep
Elif_Naz Musam gazı çıktı gibi geliyor hep ama bağırsaklar gelişmediği için sürekli gazı oluyormuş bebeklerin özellikle ilk 6 ay
Ozge01tuz Musam benimde kızım var bizimkide içmiyor uykusunda içiyor sadece zorla veriyoruz sesler cıkwrqrak 2 saatte uyanıkken zar zor içiyor herseyi denedik 🤕