Eliffffffffffff 8 buçuk aylık bebeğime köfte yapacağım. Baharat, tuz katmayı düşünmüyorum. Sadece kıyma, soğan ve ekmek parçalarından küçük bir köfte yapacağım. En son zeytinyağında mı tereyağında mı kızartmalıyım tavada?
Merve Eliffffffffffff tost makineniz varsa tost makinesinde pişirin yağlı kağıt arasında. Yoksa suda pişirin. Yoksa tereyağında kızartın:)
Zs6291 Eliffffffffffff küçük top şeklinde yapıp biraz su ve yağ koyup pisirebilirsiniz daha yumuşak olur
nursocum Eliffffffffffff ben o dönem buharda pişiriyordum şimdi tavada mühürleyip teraryağında pişiriyorum
Eliffffffffffff Swtlna fırında etin pişmesi uzun sürmez mi? Hemen pratik olsun diye . Bir de öevremde herkes bebeğin o kadar küçük değil artık yediklerinden ver diyorlar
Swtlna Eliffffffffffff 1 yaşından önce yeşillerimizden vermedim ben ama sizin tercihiniz tabi. Biraz daha uzun sürer ama işte daha sağlıklı, tost makinesinde yağlı kâğıtta da yapıyorum ben de.
Noname21 Eliffffffffffff tost makinasinda yaglinkagitla pisirwbilirsiniz ben zeytinyağında yapiyorum 21 aylik
Asl90 Eliffffffffffff kızartma çok doğru değil canım. Zeytin yağı ve tereyağı yanan yağlar kanserojen olur kızartacaksanız ayçicek yapı daha uygun olur. Onun yerine fırın çok daha uygun olur
tekboynuzluat Eliffffffffffff ben zeytinyağda kızartıyorum içine ekmek arpacık soğan sarımsak biraz nane koyuyorum
Kk41 Eliffffffffffff İşinize karışmak gibi olmasın ama ekmek yerine bebek irmigide kullAnabilirsiniz😌
sedaykn Eliffffffffffff Suda pişirin yumuşacık oluyor en rahat öyle yer. Biraz da zeytinyağı ekleyin suya.
BalkizimBaloglum2 Suda pişirin hem yumuşak lezzetli oluyor icine bi parcada Tereyağı yarim cay bardağı su koyun tavanın kısık ateşte cok güzel pişiyor
Han30 Eliffffffffffff ben dün yaptım aynısı, kupkuru oldu, sanırım yumurta katmalıydım yagsız kıymaydı
Eliffffffffffff Han30 ben az önce yumurtanın sarısını katarak yoğurdum, sonra kızarttım. Sert geldi yiyemedi.
Aryemus_3 Eliffffffffffff Ben nane kinyon bulgur yada irmik atıp minik köfteler yapıyorum türlü şeklinde hangi sebze varsa onunla pisiriyorum
Tugcedursun Eliffffffffffff yağsız iyice ısınan tavada pişirin. Köftesinin içine yumurta sarımsak maydonizda da koyabilirsiniz benimki bayılır. Kuzu kıyma ile çok severekte yer