asiyeomuribrahim Ufaklik evet ama ben gereksiz buluyorum.doktorum bana reflu yatağı al demedi kendin kafa kısmını yastığa boynuna kadar koy ve yuksek eğimli olsun ve öyle yaptım şuanda oğlum 7 ay 9 günlük ve refluyu atlattik doktorumuz sayesinde
asiyeomuribrahim Ufaklik benim oglumda emer emmez kusardi canım gastroentoloji doktoru bebelac thickeneri önerdi sizde isterseniz bi çocuk gastroentolojisine gidin bana sadece başını yastığa daha fazla koy ve bebelac thickener (mama katilasriciyi) kullan dedi ve kullandım faydasını görünce bıraktım efsaneden alıp denemenizi tavsiye ederim ben faydasını gördüm ve emer emmez hemen kaldırmayın hazmetsin içtiği sütü
asiyeomuribrahim Ufaklik ben mamaya koyuyorum.ogluma o şekilde verdim ama sizin doktorunuz neyi önerir bilemem
Asliekzgl Benim oğluma da reflü dedi doktor ben ilk doğduğu günden ber reflü yatağında yatırıyorum o halde bile reflü tanısı koyuldu motilium verdi bize de ama bir işe yaramadı ilacı içince daha çok kusuyor bilmiyorum napıcaz o kustuça ben kahroluyorum 😫😔