Eylul06 Sürekli evdeyim bunaldıkça sıkıldıkça yemek yiyorum 155 65 kg yum her gören söylüyor cok kilo Almıs sın diye kafayı yiyeceğim aç degilim ama yiyorum of bi akıl verin ya eşim şişko patates dedi cok kırıldım
Ayazimm58 Eylul06 Kendine biraz katı davran ve yeme abur cubur,sadece gercekten aciktiginda ye ve ekmeksiz aksam 7 den sonra lokma yeme surekli su iç yanina koy birde örgü orrbilirsin onunla uğraşınca dunyayi unutuyom ben 😂
Ayazimm58 Eylul06 Spor yap muzigini ac kitap oku yürüyüş yap fit yemekler yap birsuru yapacak sey var zincir cekemiyorsan bacim
Tatlisannedilekk Eylul06 Bende 65kilo oldum, bu aralar iştahım daha da açıldı dünyaları yiyesim var😭 5kilo verebilsem yeter bana ama boğazımı tutamıyorum ki
D-G-Damla55 Eylul06 canım ben senden daha kısayım ve 75 kiloyu geçiyorum. En az 20 kilo fazlalığım var. Kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü hep benim kiloma biley diyorlar çok takıyırum kafama
GunoGrcn Aynen bende doğumdan bi ay sonra zayıfladım . İki Ay sonra daha fazla aldım veremiyorum . Aman çalışınca veririm diyorum . Son bir ay iznim kaldı . Sağlık çalışanıyım ne yemeye vaktim olacak ne oturmaya 😒
Nazli55x Eylul06 65 çok fazla bi kg değiş boyunuz kaç acaba BEnde 64 kgyum herkes çok zayıfladın diyor 😂😂😂20 kg verince öyle oluyır sanırım