xmel Eşimle öpüştükten sonra dudağımda sürekli yara çıkıyor ikimiz de düzenli ağız bakımı yapan insanlarız benim gibi olan sebebini bilen var mı ?
Annis-ogul xmel tiksiniyor olabilir misiniz ? .ayıptır söylemesi ama evliliğin ilk zamanlarında bnm de korkudan çıkardı 😅🤣😂🤭ilk zamanları biraz korku biraz heyecan
Nurgrvn xmel aklınıza kuşku düşürmek istemem ama bı aradtirin isterseniz. Eşiniz önceden HPV geçirmiş biri ile birliktelik yaşanmışsa ağız yoluyla eşiniz de bulunan virüsün size geçme olasılığı çok yüksek çünkü
xmel use_use olabilir bak hiç düşünmedim bunu her hafta düzenli olarak traş ettiğinden sürekli ufak ve batıyor sebebi bu olabilir mi acaba🤔
Annis-ogul xmel he o zman ayrı. Ama bi vücutta uçuk çıktığı zaman omur boyu tekrarlarmis en ufak bi uyarıda. O yüzden olabilir cnm
xmel Yasemin38 takip ettim her öpüşmeden ⅔ gün sonra uçuk çıkıyor bunun çözümü yok mu hep böyle mi olucak😕
Duyulurum xmel 2 3 gün uçuğun kuluçka süresi maalesef 😔 bence de bi doktora görünseniz iyi olur. Bebeğiniz varsa onu öpüp koklarken onda da çıkmasın
Noname21 xmel durum böyle işe öpüsmeden oldugunubsanmiyorum ben. 2 3 gün sonra diyorsunuz. Denk geliyordur başka birnsorun vardır. Birinizdeki virus bulaşıyor digerine
saripapatyam2 Duyulurum ay ne hpv si ya gerçekten keşke herkes bişey bilip yorum yapsa bakmayın siz.. hpv uçukla alakası yok.. dudakta çıkan uçul hsv1 virüsü herkeste olan bişey.. bağışıklığınızla alakalı bişeydir xmel
Nurgrvn Duyulurum Tabiki cinsel yolla bulaşır. Vajina da makatta dudak içinde bademcikler de ve dil altında dahi küçük küçük siğil gibi yada büyük et ben gibi olur