Arastryk21 YigtnAnnesi valah canım ben 3 aydır doğum yaptım doğduğu günden beri hangi bez önüme geldiyse aldım BİM’in malını a101 bin malını hangisi uygunsa hiç sızdırma filan yapmadı çok memnunum hepsinden ama alcaksan a 101 malını al hemd euygun
Umayinannesi YigtnAnnesi ben bionatural kullanıyorum doğduğundan beri kızım gün de 5 6 kez çiş kaka yapardı dolu dolu bir kez sızdırmadı şuan 5 aylık hala öyle 😌
_Kayra_ YigtnAnnesi kendimi gordum bian😵💫 ilk aylarda prima gidiyorduk sonra 18 aya kadar hep sleepy kullandık .artık bu bir aydir nerdeyse her gece komple ıslanıyor. Prima pampers almış eşim o da taşırıyor.Ben anlamadım bez büyük de gelmiyor küçük de ….
Deletedmom5284 Sleepy kullanan bütün arkadaşlarım aynısı söylüyor bende aldım pişman oldum 😬 minies kullanıyorum hiç sızdırmıyor
sinemasil Benim araştırmalarım kadarıyla sızdırmayan bez yok doğru takılmayan bez var arkadaşlar bebekler yerlerinde durmadığı için bazen bağlarken sorun olabiliyor ben molfix, baby turco ve sleppy deneyimledim hiç biri doğru bağlayınca sızdırmıyor 😊
benbilmembebembilir YigtnAnnesi ne prima ne molfix ne sleepy hepsini de kullandım. E bebek baby Me geçerken iyi 😌
Deleted12 YigtnAnnesi aynen sleepy uzun süre durduğunda sızdırıyor. Bende kullanıyorum uzun süre durduğunda veya yanlış bagladigimda sizdiriyor. Diğer markalardan molfixi denedim ama sevemedim çok kalın yapısı var bebek rahat edemedi. Minies deneyeceğim birde pahalı marka almak istemiyorum gereksiz bence.
fitmommy YigtnAnnesi oğlum yedi aylık dördüncü aydan beri yani dönmeye başladığından beri sızdırıyordu sleepy molfix belki de bedeni küçüktü ama aynı beden prima aldım sızdırmıyor hiç külot bezi de normal bezi de aktif bebek kullanıyoruz. Geceleri prima gündüz de sleepy ya da temiz içerikli hangi bez indirimdeyse ondan alıyorum ☺️
Minisinannesiii YigtnAnnesi kesinlikle evy baby bi evy baby bi molfix takıyorum ne zaman molfix taksam zıbını pijamasi kaka oluyo
ezogelinn YigtnAnnesi 1 yaşında kızım bugüne kadar bir-çok bez denedim hatta şuan evde molfix sllepy kilot bez soffia canbebe baby turco doğadan olmak üzere 5 çeşit bez var hiçbiri sızdırmıyor acaba bağlarken bir sorun mu oluyor yoksa erkek bebeklere özgü birşey mi