Gozdebektas NaimeYilmaz Mercimek çorbası🍜 Karnı yarık Sehriyeli pilav Cacık salata komposlo hira tatlısı 🙈
Bussck NaimeYilmaz tavuk ciğeri biber domatesle soteliycem pilav ezogelin çorba daha belli değil cacık tatlıya karar veremedim daha çok bile bu menü
Bussck Benim esimde her tatlıyı her yemeği yeniyor ne yazıkki daha10 ayda ne yemek yapicam şasirdim. Kaynanamdan başka oruç tutan yok cok yeterli bi secim yaptığımı düşünüyorum
Ozge_AyazEfee NaimeYilmaz cağnım anlayışlı kocam az önce belirledi menüyü 🤗😂 Et sulu mercimek çorbası Pilav Salata Ayran Baklava(gelirken kendisi hazır alacak😀) Çok fazla miktarda yemek yemeyi ve çok çeşit karıştırmayı sevmeyen bir kocam var neyseki 🙈
Yasey Alazcns nereden buldun öyle kaynana gorumceyi. Benimkiler bana gelir mutlaka ben onlara gidince aç kalıyorum. Yemeğin tatsız yerini bana verirler ya da çok az koyarlar. Onlar bana gelince utansinlarda diye güzel yemekler yaparım tatlı bile açarım ay tatlısı hiç birşeyi hazir almam böreğe kadar yaparım. Değmeyecek inslara anca benden bekliyolar bebeyle sebeyle
Alazcns Yasey tatlım görümcelerim iyidir de kayınvalide ne sen sor ne ben anlatayım 🤣 Senin de canına yazık değmeyen insanlar için yapma.💜
merakliannee Yasey konuyla alakasiz ama siz oyle yaptikca sizden hep beklerler kullanirlar sizi utanmazlar yani oyle insanlar. benim yengemlerde ole annem onlara gider ac kalır yemek vermezler onlar anneme daha gelmeden bisiler istemeye başlarlar annem guzel yemek yapar. annemde zevkle yapar bide yerler icerler bi bulasigida toplamadan giderler cocuklarida ayni. yani utanmazlar emin olun
KATRE_ Yayla Çorbası Kuru Fasulye Pilav Soğan söğüş Turşu Tatlı olarak da eti puf yeriz artık 😂 (Acaba bunları yapmaya vaktim olucak mı oda var🙄 )
Yasey Alazcns aynen bu sene gitmicem kimseye dedim. Yokta çocukla karşılık beklemeden çağırmıyor.ben bir giderim yemeğe oda eşim zorla götürüyor o bana 3 gelir.
Babe Mercimek corbasi İçli kofte Salata Komposto Tatli hazir baklava Az ve oz bir menu😀 Ayrica bol soguk su 😂
Furkansmomy Yoğurtlu çorba🥣 Zeytinyağlı taze fasulye şehriyeli pirinç pilavı 🍛 çoban salata🥗 kakaolu kek🥧 bebişime de; Kahvaltısı avakadolu 🥑🍌muzlu yumurta🥚 peynirli 🧀ve büsküvili🍪 taze fasülye 🤗 yogurt elmalı armutlu muhallebi🍎🍐