Ahkukulivahkukuli Kızlar merhaba güzel duran yapay yapay sırıtmayan bi lens önerisi istiyorum suan freshlook kullnıyorum ama sırıtıyor bariz şekilde. Önerebileceğiniz bi marka var.mi söyle güzel gözde batma yapmayan mavi gri bi renk fiyatı da ucuk olmasın
[silindi] Ahkukulivahkukuli ay anlatsana nasıl takıyorsun ben bı türlü beceremedim lavabo deliğine düştü gitti ya 🥺
TuubaY Ahkukulivahkukuli ben daha yeni la bella shadow aldim henüz elime ulaşmadı. Ilk defa renkli deneyeceğim için uçuk fiyatlar vermek istemedim açıkçası
Syr Ahkukulivahkukuli gözüm miyop. senelerdir lens kullanırım freshlook kullanırdım hep starling gray rengi. Mavi ve doğal durur. Ama akşama doğru rahatsız ederdi pusulanırdı batardı felan. sanırdım ki öyle oluyor.hele ki gezmeye felan gidince akşamları rezilliğe dönerdi. Sonra air optix colors aldım arkadaşım kullanıyordu. aynı renk onda da var. Starling gray(gümüş gri) çok memnunum. Çok rahat. Hava geçirgenliği felan çok yüksek tavsiye ederim kesinlikle.
Ahkukulivahkukuli [silindi] nasil anlatabilirim ki burdan 🤣 elim alıştı gozumu iyice açıp takıyorum yüzük parmagimla
Ahkukulivahkukuli [silindi] deneme yaparak öğrenirsin tavsiyem başta ayna önünde dene ama lavabo aynasinda değil 😂
Ahkukulivahkukuli TuubaY teşekkür ederim bakayım ona da gelince de yazarsanız sevinirim ucuk dedigim 500 tl falan olmasın yani maks. 250 tl
TuubaY Ahkukulivahkukuli dediğim gibi ben ilk kez deniyorum bu markayi. 3 aylik 160 tl. Elamor diye bi marka var onun memnuniyeti de çok fazla araştırdığıma göre o 220 civari 3 aylik fiyati
Ahkukulivahkukuli Mihrimah3 niye lissede kalsın ki? Ne alaka? Bos yorum yapan cook insan var ya cidden
Mihrimah3 Ikizminnoslar bausch+lomb marka tavsiye ederim yok gibi rahat ve kaliteli. Batma sorunu uzun süre kullanmanızdan kaynaklanıyodur ya da lensi ters takıyosanız