1mom1babyy nursocum ilk defa duydum. Ben haftada 3 kez midye aşerdiğim için çok yedim ve çok şükür birşey olmadı bak şuanda canım çekti🥲
ebannezm nursocum Ben biraz ciddi yorum yapayım😊 canım sen bilirsin ama içinde civa kurşun vs çok fazla agır metal içeriyor. Çocukda otizm yapma riski var bence tüketmemelisiniz. Burda yiyenlere bişey olmamış ama genetik yatkınlıklada alakalı Allah korusun.
Pembepanterr nursocum Doğurdum da o kadarcıktan birşey olmaz heralde ben ciğerde yedim dozu aşmadığın sürece sorun olmaz ya tabii sürekli hale getirmemek şartıyla 😊 Sağol yavrum bu arada sana da afiyet olsun😂
Zekzek Normal zamanda bende yemiştim hamileliğimde ama şimdi denizler hep musilaj oldu o yüzden canım çok istesede yemedim ama deli gibi istiyorum 🤭🤣🤣
bebeksibiriyim nursocum yedim hiç bişey olmadı abim getirmişti bir tas dolusu bunu bana yapamazsınız ya dedim ve dayanamadım yedim😁😁
bebeksibiriyim nursocum ye ye canım ne istiyosa yedim valla hep yemiyoruz sonuçta 🤗afiyettleer olsuunn şimdideen
nursocum 2balannesii Oh be kimseye de hiç bişey olmamış🙂 Devam o zaman bende hemen yarın alıcam yapacak bişey yok ben yamulcam nerdeyse
Elvinmeva nursocum hamile olduğumu bilmeden bir poşet dolusu yedim 😂 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim yiyiş o yiyiş 1 seneyi geçti hala yemedim canım aşırııı istiyor emzirirkende yenmiyormuş bende yiyip yememe konusunda kararsızım şuan
nursocum Elvinmeva valla canın istiyorsa ye o kadar yorum var hala daha birine bişey olduğunu okumadım internetede baktım bulamadım 😅
Uzaymekiii nursocum bu sıralar yemeyin derim müsilaj falan uzmanlar en az 2 sene midyeden uzak durun diyor onun dışında hamilelikte yenir mi yenmez mi bilmiyorum ben de🤷🏻♀️
lanadelmiyav nursocum hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce canım çıkana kadar, fütürsuzca midye yemiştim🤤
Demetbulut nursocum ne hamileligimde ne emzirirken hic sunu yemem yapmadim ama hamileligimde 3 5 tane nefsimi koreltecek kadar yiyodum simdilerde yiyorum bolca eskisi gibi emmiyor cunku