Liliaceae var canım ben bebegım ılk zamanlar hıc ıyumuyordu sureklı meme ıstıyo canı cokana kadar aglıyo sadece gece gunduz uykuları 5 en fazla 20 dk ıdı gaz zannedıyorduk bı gun kaynanama gıttım kaynanam yıkadı emzırdım sardık gazını cıkarttım altı temız gene aymı kaynanamda dedı baska derdı var bu cocgun bı cıkıkcı gıbı bı kadına goturduk kadın sag omzuna hafıf bı bastırdı kıyametı koparttı benım oglan meger omzu ıncılmıs daha yemı dogumus ha 17 gunluk falan bu gaz sancısı oldugunda bebekler kendını gerıye atıyo ya o zaman cıkarmıs kolu yada ıncıle bılırmıs o yuzden kundak onemlıymıs o gun 10 da aksam bı uyudu gece 3 kadar delıksız uyudu cocuk ondan sonra uykularımız. Cogaldı cok sukur ıyı uyumaya basladı eger bebegın memeyı emerken karnı doydugunda memeyı sundurerek cekerek bırakıyosa omzu ıncılmıs olabılır canım bna ılk sordugu soru memeyı cekerekmı bırakıyo oldu kadının tamam omzu ıncılmıs o zaman dedı zeytın yagıyla bır masaj yaptı msj yaparken daha sustu sonra klasık spor hareketlerı yaptı sardı emzırdım uyudu cok sukur baska n ı derdı de olabılır eger gazı yok altı temız karnı tok bıde banyo yaptıgı halde uyumuyosa hatta kesın baska derdı var