Sirinbusra Kizlar bebeğim e 4 numara bimin bezini kullaniyordum sleepy almak istiyorum kalibi kucuk mu nasıl kullananlar memnunmu bebegim 9 kilo
runklii Sirinbusra bende sleepy kullanıyorum eğer 9 kiloysa tavsiyem 5 numara alın. Ben 4+ kullanıyorum lastikleri iz yapıyor. Kalıbı biraz dar çünkü.
Ishakpasa Sirinbusra bende sleepy 4 numara kullanıyordum. Ama kalıbı çok küçük oğlumun bacaklari hep iz neden memnun değilsiniz BİM’in bezinden bende kullanmayı düşünüyordum.
AgentMom Sirinbusra ben 4 numara kullanıyorum 8 kilo civarı. Dün A101 de 120 Li paket 90 TL idi. 4+ ya da 5 numara alabilirsin
busrasilra14 Sirinbusra kaliplari kucukmu bilmiyorum Ama benim bebegim biraz iri.. ozellikle baldir bacak bolumu tosun 😅 ben bu yuzden bir numara buyuk aliyorum hep sleepy bezi.
Ishakpasa Sirinbusra bende şimdi BİM’in bezini kullaniyorum kalıbı çok rahat sleepy yan lastikleri çok sıkılıyor oğlumu. Kalıbı küçük yani. Benim oğlumda 10 kilo 4 numara dar geliyordu. Kullanacaksanız 5 numara alın derim.
Ssdilek Sirinbusra kalıbı küçük 4 numara almanı öneririm benim oğlumda 9 kilo biz çok memnunuz tavsiye ederim