Mom345 Raziyekskn ben diyorum yaz bitmeden yürüse sokakta elinden tutup gezsek diye ama kısmet olmayacak bu yaz anlaşılan 😂
Sila91 Mom345 cesaretini toplayamıyordur 😊 sevdigi oyuncak falan varsa ortaya koy gel bak oyuncağın burada de,bi kaç sefer gelmek istemez sonra baktı gördü oyuncağı getiren yok çaresiz yürümek zorunda kalır 😉
Mom345 Sila91 emekliyor 😂😂 cesareti olmadığına inanmıyorum yaptıklarını görseniz cesaretsiz olsa onları da yapamaz gibi geliyor bilmiyorm zorlamak istemedim için kendi haline bıraktım da heves ediyorum yürüdüğünü görmeyi😬
Ruya_33_06 Bnm kizim hic emeklemedi 1 yasinda suan elinden tutunca heryere yuruyo ama elini tutmazsan korkuyor koltuktan bile tutunup yürümez sadece elini tutarsam nasıl bu korkuyu yenicez bilmiyorum 🙄
Angel_45 Mom345 TM olarak benim oğlan da böyle 15 aylık olduk elini bırakıyorum diye direk ayakları birakiveriyor
Eymntuba Raziyekskn bizimki de sıralıyor babasıyla karsılıklı geciyoruz bize doğru kendi 5-6 adım atyr ama tamamen desteksiz yürümüyor