Sebiha35 Aynen bende seninle aynı durumdayım herşeyin hazırlıyorum kendim bir parça ekmek domates yesem yeter hesabı bunalımdayım açııığğğmmmm
lanadelmiyav MucizeKalbim kahvaltı benim için çok önemli ya, tek olsam bile mutlaka bir ekstradan bir şey yaparım.
Umutluluk Bende aynıyım bebeğim emmeyi bıraktı bırakalı aç geziyorum akşama kadar resmen akşamda eşim gelince onla yiyorum o nöbette olduğu gün zorla iki lokma ancak yiyorum çok iştahsızlaştjn
Burcinisp MucizeKalbim sabah kendime kahvaltı hazırlarım. Birlikte yeriz zaten. İlk çocuğuma da öyle yaptım. Şimdikine de öyle yapıyorum. Sofra kültürü oluşturmak açısından çok faydalı.
MucizeKalbim Burcinisp hic canim bisey çekmez hazir sofra olsa yerim belki ama aklıma şunu yapayım yeyim diye gelmiyo
_yaseminturann MucizeKalbim genelde yapmıyorum çok nadir ama emziren bir anne olsaydım az çok dikkat ederdim galiba:)
bebekhikayesi_1 MucizeKalbim aynıyız😁 artık ona göre yapıyorum ben de yemekleri tuzunu baharatını salçasını sonradan ekliyorum napim🤷 eşim sağolsun sorun çıkarmıyor bizim evin patronu miniğimiz şimdilik onun sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz👏
Mom9870 MucizeKalbim Kendime yemek yada kahvaltı hazırlamam oğlum için yaparım o yer bende ne bulursam.
Eminos MucizeKalbim oglum 2 yas 5 aylik mutlaka duzgun kahvalti hazirlarim kucugum 13 gunluk o uyurken yapiyoruz kahvaltimizi o yokkende mutlaka aksam yemegi kahvalti hazirlarim oglen yemegi hazirlamam oglum yer ben gevrek meyve suyu filan atistirirdim
Burcu35 MucizeKalbim 1 tane tabak hazırlıyorum herşeyden biraz biraz koyuyorum daha rahat oluyor iştahım geliyor o zaman
mandalina_kokulum MucizeKalbim Aa bu ben. Bütün gün aç aç geziyorum bazen özellikle eşim evde yokken. Varken çeşit çeşit hazırlarım ama yokken ayak üstü ekmek zeytin yiyip geçiyorum 🤣