Kbrasg Günaydın bebekleriniz ne zaman sortüstü ve yüzüstü dönmeye basladı? 5 bucuk aylık kızım yüzüstü dönüyor fakat geri sırtüstü dönemiyor henüz.
kahvekokusuu Kbrasg ay gözümde canlandı bir an kaplumbaga gibi ne tatlı 🥰 ben hiç göremedim öyle sirinlikler 2 aylıkken yüzüstü dönmeye 2 buçuk aylıkken de hem yüzüstü hem sirt üstü dönüyordu
Lienna Kbrasg benimki 3 ay 21 günlükken yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı ama geri yüzüstü dönemiyor
Hill97 Kbrasg benim kzimda 2 ay 7 gunlukken yuzustu donmeye basladi suan 4 ay10 gunluk hala yuzustu donuyor geri sirt ustu donemiyor ve kolunuda henuz altindan alamiyor tam olarak.
babyackgz Kbrasg 6 aylıkken döndü ilk kez yüzüstü şu an 6 ay 29 günlük birkaç gündür de sırt üstüne dönmeye başladı
Kbrasg babyackgz Masallah miniğe. Bizim dr umuz fizik tedaviye yönlendirdi 5 aylık kontrolünde geri sırtüstüne dönemiyor diye biz de biraz zaman tanıyalım dedik 20 gün oldu dönemiyor hala geri şimdi tatildeyiz dönüşte götüreceğiz.
Kbrasg Baharbek Allah alalh demekki normal herkeste aynı. Bizim dr umuz nedense fizik tedaviye yönlendirdi. Sizin dr unuz birdey demiyor mu?
Nesrincente Kbrasg aynı durumdayız 7 ay olacak yuzustü bayadr dönüyor ama sırt üstü gerı donmuyor daha
Kbrasg Nesrincente Sizin dr unuz birşey demedi mi? Bizimki fizik ttedaviye yönlendirdi egzersizleri göstersin diye.
babyackgz Kbrasg bence her çocuğun gelişimi farklı biraz zaman tanıyın benim kızımda 7 ayına yakın olmasına rağmen daha dönmeden başka bir şey yapmıyor aynı ayda olup emekleyeni de gördüm sıralayanı da 🤷🏼♀️