F-Betul Allah aşkına bu ameliyatları olan birileri var mı etrafta ya da kendisi? 2 gün önce oldum ölüp bitiyorum resmen doktor zaman diyor ama dayanamıyorum😔 Allahını seven cevap versin. 😔💐🙏🏻
Yusufali06 F-Betul çok geçmiş olsun. Bende ağrılara dayanamadığım için artık ameliyat olayım iyi olur belki dedim doktorum kesinlikle önermedi 🤷♀️ geçmiş olsun size de
Serrax F-Betul geçmiş olsun,ben de kuyruk sokumundan akıntı gelmesiyle şüphelendim ama sanırım benimki kıl dönmesi. Akıntı var mı sizde de?
irva Serrax Senin ki kıl dönmesi canım apsede delik açılmıştır patlamıştır ondan akıntısı vardır.Patlamasa daha çok ağrırdı oturamazdın bile.
F-Betul Serrax Akıntı vardı makattan apseydi ip taktılar iltihap dışarı aksın ve apse yolu kapansın diye 6 ay kadar duracakmış ama bittim inanın bittim 😔
1bocek1cicekannesi F-Betul görümcem ve eltim oldu oturamiyolardi 1 aya yakın çekti acısını. Bir de bu ameliyat geçici çözüm bence tekrarlıyor bsur ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim ama korkuyorum acısı sezaryen doğum yapmaktan daha çok fazla. Çok geçmiş olsun
F-Betul 1bocek1cicekannesi Bittim bittim arkadaşım inanın ateş falan da yapıyor ordaki iltihap yetimden kalkamıyorum 😔 nasıl zor 😔
Eliff11 F-Betul ben hemeroidden olmuştum on beş gun ağrıyo ameliyat sonrası ama kabızlığım olduğu zaman yıne ağrım oluyo
F-Betul Eliff11 Ben makata ip takıldı içeride iltihapla dışarı aksın diye. O ip 6 ay orda duracak sonra kendi kendine düşürecekmiş ama bittim daha yeni ben hemen iyileşme bekledim sanırım ama bittim 😔😔
Sunshinemom F-Betul anal fissür oldum ben hatırlamak istemiyorum 😬 şöyle diyeyim ağrılarımın tamamen geçmesi 2 ayı buldu. Enn acılı dönem ise 3 hafta sürmüştü. Wcye gittiğimde bayılcak gibi oluyordum. Ama şuan öle rahatım ki çektiğm acılara değdi diyebilirim
F-Betul Sunshinemom Ben de anal fissür ameliyatından sonra böyle oldum fissür ameliyatı komplikasyon yaptı orası enfeksiyon kaptı apseye dönüştü 😔
Sunshinemom F-Betul ameliyattan sonra batikonlu suya oturdum hep mikrop kapmasın diye öle demişti doktorm
F-Betul Sunshinemom 😔 Ben de şimdi otururuyorum ama gücüm kalmadı. Halsizlik de var antibiyotikler ishal yaptı nasıl çıkmaza girdim 😔
Deleted12 F-Betul annem oldu anal fissür ameliyatı malesef 10 kadından 8 sinde var. Bende de var çok kötü acıyor asla kabız olmamam gerekiyor. Yoksa yandım yani. Ameliyatı ıyi geçmişti tamamen uyuşturmadılar belinden asgisi uyuşuktu. Botox islemimis zaten bir aletle çatlağı daraltiyorlar . Sonrasında hemen tuvaletini yaptı tabi ağrı acı vardı e muahkakk ama şuan eskisinden çok iyi.
F-Betul Deleted12 Ben fissür ameliyatından sonda böyle oldum fissür ameliyatından sonra orası enfekte oldu apseleşti tekrar ameliyat oldum ama bittim 😔
Deleted12 F-Betul temizlenmesi lazım sık sık dikkat etmeniz mi. Batikonlayip sicak suya oturmadiniz mi. Yanlış işlem sonrası da olabilir tabi iýi bir doktor bulunmalı.
F-Betul Deleted12 İlk ameliyatta doktor bir şey demedi valla uzmanına gittim didik didik araştırdım ama doktor hatası değilmiş Amellyat komplikasyonuymuş yüzde 10 ihtimal varmış ki o da beni buldu 😔 Şimdi barikonlu suya oturuyorum temiz tutmaya çalışıyorum çğnkğ son olduğum ameliyat açık be makattan ip taktılar iltihap kendini dışarı atsın diye. Daha da temiz durmadı gerekiyormuş.