Arkadaşlar vallahi hata mı yaptım suç mu anlamadım ya hatamın farkında değilim . Konu şu eşim çocukları aşırı sever oğlum 2 yasında sürekli bir tane daha olsun deyip duruyordu bende istemiyordum daha doğrusu kendimi zora sokmak istemiyordum biraz da , şuan kaynana , görümce , gelin aynı bina da oturuyoruz görümcem hamile bana sen bakarsın çocuğa felan deyip duruyorlardı bende bakacak olsam kendim yaparım eşim çok istiyordu dedim . Neyse aradan bir kaç gün geçti eşim git iğne vurdur Ablam hamileymiş dedi bende annesinin aklına girdiğini düşünüyorum. Yoksa 4 çocuk hayaliydi hep bende vurdurmak istemedim ve sonuç olarak bu ay ne iğne vuruldum ne de korundum . Bu yaptıgım şey çok mu yanlış ben mi farkında olmadım . 🧐 Kaynanam gilin dolduruşuna geldiğine Eminim hatta kızımız olsun diye daha görümcemin hamile olduğunu duymadan önce kız bebek takımı alıp gelmişti belki bu uğurlu gelir ikincisi kızımız olr diye . Anlayışlı yorum yapar mısınız ? Yanlış mı yaptıgım bir post ta çok tepki gördüm 🤷♀️🧐🤨