Oznur112 Cheddar tek rengi kırlentlerle falan sürekli değiştiririm diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim
Splash-Splash-Love Oznur112 Berjerlerim gül kurusu. Uzunlarım da taş renginden bi tık koyu. Uyumları harika ama taş rengi olanlar çok leke belli ediyor ama gül kurusu koyu bir renk olduğu için ne leke ne toz belli olmuyor😂
[silindi] Zeroo canım ergün mobilya bakabilirsin ben 2 sene önce aldım çok memnunum bende tayinciyim çok pahalı değiller istersen bak derim
Splash-Splash-Love Oznur112 Krem gibi işte taş rengi. Bence çok yakışıyor ama gül kurusu olmasaydı lacivert ya da zümrüt alırdım 😂
buselidunya Oznur112 benim mesela bi koltuğum gri bi koltuğum gül kurusu gibi hoş duruyor Vivense den bakabilirsiniz aslında 🌸
Bgmbgmbgm Oznur112 kesinlikle gri tonları💐 benim bir koltuğumun rengi koyu yeşil, o kadar pişmanım ki toz tanesi bile belli oluyor, gride hiç bişey büyük kolaylık.
Azrikoo Oznur112 asla açık renk ve koyu renk alma ikiside var ikisi pişmanlık en gğzeli ara renkler gri pembe turuncu kahve senin zevkin ne renkse gri ve fuşya var bende ikiside göstermiyor tozu ama petrol yeşili var sürekli sitem ediyorumm ne demeye aldım diye
t_bulut Oznur112 benmde berjerler mavi 3lüler griydi değiştirdim şimdikiler bir 3lüm ve berjerim kahve nubuk kumaş diğeride keten kaz ayağı desen bu sene farklı kumaşları kombinlemişti biçok marka bende bu şekilde aldım çokta güzel oldular