Deletedmom5284 medikal park hastanesinde doğum yaptım sezeryan lokal anestezi ile anestezici ahmet bey masada az güldürmedi beni kocamn karnı var ne cıkcak burdan 5 kilo var hehrlde dedi beni lafa tutuyor kesmeye başlıcaklar ya 😅 sonra doktorum cengiz hoca canım doktorum herşeyimle ilendi benm idrar enfeksiynm varkeb cogu doktor ilaç yazdı yolladı hocam sağılsun hiçbirni kullandırtmadı hep bol su içerek attm enfksyonu amelytta ilgi alaka cok iyiydi bebeğimi cıkarttıklarnda karnmda bi boşluk ve titremeye başladım elim kolum oynuyor kapalı yerde kalamam ondan bi bastılar bana sakinleştirici verdiler normale döndüm oğlum geldi giydirmişler yanağıma koydular pamuk gibi birşey aman Allahm dedim bu ne güzel bir duygu herşey cok güzdldi fazla ağrım olmadı bol bol yürüyüş yaptım dikiş yerim iz kalmadı cok beyazlaşıyor ama şuan ondan çok memnunumm 🥲 yalnz şöyle bir sıkıntı oldu odam hemşire katındaydı doğumhanede nöbetci hemşireler sabaha kadar susmadı uyuyamadım cok gürültülüydü ama doktorum mükemmel biri hala gittiğşmde görüşürüm çay kahve 😍 öneririm canakkle 🌺💪🏻