Elif-kuzucuk Mom9870 Mrb bende Van hayat hastanesinde Yasemin Karaman’da normal doğum yaptım harika bi dr çok ilgili ve doğum esnasında çok motive etti güldürmeye bile çalıştı ikinci olursa yine ona giderim 🤗😇
beyyza77 Yalova Atakent hastanesinde normal doğum yaptım doktorum hep yanımdaydı Çok güzel ilgilendi tavsiye ederim
AA201207 Tugceeeee Eveett 😄 sağ olsun herkes çok ilgili çok iyiler insanın doğurdukça doğurası gelir o ekiple 😜😅
KeRiMe4242 Deletedmom5284 özel medifema hastanesinde doğum yaptım doktorum hatice hanımdı sezeryanla doğum yaptım çok memnun kaldim
Fatma8988 Hum34 evet aynen öyle. Doğum konusunda ve sonraki hizmetleri gerçekten takdir edilesi. Bakalım sıra 2. De benim inşallah ilki gibi olur🤣
Ruzgarnannesi Deletedmom5284 istanbul esenyurt elitoum tıp merkezindr sevinç diye bi doktorda normal doğum yaptım kendi doktorum gelmedi rezil bi hastane tecrubesizligim yeni tasinmam tamamen pismanlik kimseye tavsiye etmiyorum o hastaneyi
Senizberkan Deletedmom5284 izmir ege üniversitesinde epidural ve sezeryan yaptım hastane ve çalışanlarından çok memnun kaldım çok ağrı ve acı çektim. 10 gün çok ağrım oldu birden fazla ağtı kesici içmek zorunda kaldım
Simaykck Kimse Yenibosna Nisa hastanesinde Dr.Mürvet Hakyemeze gitmedimi yahu ben orda oldum sezeryan oldum ama çok memnunum bence elide çok hafif
etipuf esmaa599 büyük ihtimal ama bende büyük bir psikolojik korku bıraktı hamilelikten korkar oldum. Fobi oluştu bende. Gördüğüm herkesede söylüyorum
Buraksaime İzmir medifema hastahanesi Ali irfan güzelde normal doğum yaptım fakat hiç memnun kalmadım
elcin1496 Kütahya evliya çelebi eğitim ve araştırma hastanesinde normal doğum yaptım. Devlet olmasına rağmen memnun kaldım
Arasinannesiiiii Deletedmom5284 Istanbul / Memorial Hizmet Hastanesi, doktorum Nalan Karacaoğlu, enfeksiyon riskinden acil sezeryana alındım.
Tkerman Deletedmom5284 altunizade acıbadem hastanesinde spinal anestezi ile sezeryan yaptım Doç.Dr.Oktay Kaymak doktorum ve çok memnun kaldım