Handeyvs Deletedmom5284 Gölcük Aile Konak şuanji adı Medar hastanesinde epidural ile Sezeryan doğum yaptım… Hamilelik boyunca Mustafa Göktan hocaya gittim ama doğumumı Ahmet Coşkan yaptı…çok memnun kaldım az bir ağrım dışında hiç bişeyim yoktu 😇😇
gizmii Çamlıca Medipol Ayşe kavasoglu doktor sezaryen doğum yaptım hiç ama hiç memnun kalmadım çok ağrım oldu dikis izin deseniz kocaman ve hala kabarık bir yıl geçmesine rağmen o iz geçmedi kendi doktorumu getirmek çok pahalıydı diye bu doktorda olduk çok ama çok pişmanım
denzerdgn16 gizmii merhaba doktorunuz kimdi acaba ben de cuma aynı hastanede Zeynep Akçöltekin sezeryan olacağım epidural mi oldunuz ağrınız oldu
Eylusunannesiii Deletedmom5284 Sivas Medicana hastanesi Gültekin Koçun da sezaryen oldum cok cok memnun kaldım dikis izim yok denecek kadar az ☺️
Aylaayla Deletedmom5284 Ataşehir Florance nıghtingale de spinal oldum harika bir deneyim oldu ağrım sızım olmadı doktorum çoook iyi biriydi
Seeena_yy eymenzeynep yaa bende kızımı burcu sekwr de dogurdum hatta bir hafta önce de spiral taktırdım Yarın konrtolum var ☺️☺️
Fatma8988 Hum34 benim doktorumda kendisi.. Ama şehir dışındaydı pazar gününe denk geldi Beyhan Badoğlu ile normal doğum yaptım. Çokta memnun kaldım.
Hum34 Fatma8988 hastanenin genel de doktorlar bence çok iyi. Zaten hizmette çok kaliteli. Valla abartmıyorum Acıbadem hastanesine bin basar. Gerek bebek hemşireleri olsun, gerek o katta ki hemşireler olsun, gerek temizlik yapan ablalar olsun. Allah hepsinden razı olsun.
Zeeyynoo Deletedmom5284 gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için 29 haftalıkken Ankara Sami Ulus Beştepe Hastanesi’nde acil sezeryanla doğum yaptım doktorum Zehra hanımdı Allah razı olsun hepsinden hem doğumdan önce hem de doğumdan sonra çok iyiydiler ayrıca doğumhanedeki personeller de çok iyiydiler kesinlikle Ankara da devlette en mükemmel hastane herkese tavsiye ediyorum 👍
Zeyneponcell Hum34 bende Zeynep hanımda 34 gün önce spinal sezaryen oldum. Çok tatlı biri gerçekten. Daha önce tanımış olsaydım takibimi de yapmasını isterdim😇
denzerdgn16 Zeyneponcell merhaba ben de aynı doktor aynı şekilde cuma olacağım. Baş ağrınız veya daha Sonra ağrılarınız oldu mu
Zeyneponcell Hum34 bende Zeynep hanımda 34 gün önce spinal sezaryen oldum. Çok tatlı biri gerçekten. Daha önce tanımış olsaydım takibimi de yapmasını isterdim😇
Hum34 Zeyneponcell o benim ve bebeğimin kahramanı. Çok riskli bir doğum yaptım ve o kadar profesyoneldi ki, bir an olsun tereddüt etmedi. Sonrasında da desteğini hiç esirgemedi 💕
Kbr11 memonunannesi anladım canım ben 2 kez sezeryan doğum yaptım normal nasıl gelişiyor bilmiyorumda yaşadığım yerden biri Tuba hanıma gitmiş doğum boyunca elimi tuttu çok yardımcı oldu dedi ben doktor araştırırken o yüzden şaşırdım bende başka bi hastane ve doktor tercihi yaptım 18 günlük taze bi bebeğim var daha ☺️
Yulaflapasi29 Deletedmom5284 bursa kestel devlet hastanesi, Sibel üstünel tan doktorum, ilk sezeryan olduğu için 2.sezeryan oldu, hastane olsun Dr olsun 10 numaraydı, canım doktorum benim insan bu kadar mı tatlı dilli olur 😍🥰❤️
Ayser12 Kayseri özel erciyes hastanesinde bihter hanım da normal doğum yaptım ve hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmiyorum dikişlerim doğumdan sonra geri açıldı sezeryan olsam bundan iyi dedim
eymenzeynep mucizelerin_annesi ben 5 sene önce doğum yaptım o zaman pek iyi değildi şimdi nasıldır bilemiyorum
mucizelerin_annesi eymenzeynep yok ben çok memnunum açıkçası 2016 da yaptım o zamanda 2020 de yaptım ondada memnunum ama ben riskli bölümde olduğum için belki farklı hocalar falan ondandir
cikicikolatamm @Deletedmom5284 konya dr. Ali kemal belviranlı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi. Dr. mesut küçükosmanoğlu. Normal doğum çok rahat bi doğumdu hiç acı çekmedim çok şükür. Ama doğumdan sonra dikişlerim 1 ay ağrıyordu.