Su1 Deletedmom5284 çevremde olan çok kişi vardı benim yaşadığım acıyı yaşamadık dediler😂😂 bende anlamadım
ayf Deletedmom5284 Ben de Erzurum Buhara Hastanesinde spinal ile doğum yaptım; hiç bir şey hissetmedim, ameliyattan dört saat sonra yürüdüm, tamamen anestezistin tecrübesine bağlı bence iğne girerken bir sinek ısırığı kadar bile hissettirmedi
cylanayse Deletedmom5284 bende spinal oldum ağrılarım hiç çekilecek gibi değildi kaç kere acillik oldum ve halada çekiyorum bel ve boyun ağrısı 3 ay oldu
Mom9870 Deletedmom5284 Van lokman hekim hayat hastanesi, Günel Yagubova gittiğim doktor. Normal diye gidip açılma olmayınca sezaryene döndük çok harika bir doktordu.
Rabiamhmt Mom9870 benımde doktorum oydu ama ercişe annemlere gıdınce anıden suyum geldı ve hastaneye gıtmek ıcın vaktım olmayınca ercıs devlet hastanesinde dogumum gerceklestı normal dogum oldu cok sukur cok guzel gectı dıkıs acısını bıle hıssetmedım ıyıkı devlette yapmısım dıyorum korkumu da yenmıs oldum vanda olanlar tercih edebılır. ❤️
Elif-kuzucuk Mom9870 Mrb bende Van hayat hastanesinde Yasemin Karaman’da normal doğum yaptım harika bi dr çok ilgili ve doğum esnasında çok motive etti güldürmeye bile çalıştı ikinci olursa yine ona giderim 🤗😇
Happygirl8 Deletedmom5284 Gaziantep deva hastanesinde spinal sezeryan oldum.., ☺️ çok çabuk toparladım sezeryan yeri iyileşti hemen pek iz kalmadı 😀😨 annem ameliyatlı olduğuna inanamıyorum diyodu ilk zamanlar 😵😁
Recepcan Happygirl8 merhaba bende Gaziantep’te doğum yaptım ncr’de sezaryen izim hala duruyo siz doğum yapalı ne kadar oldu ve doktorunuz kimdi acaba
Deletedmom5284 Hum34 Emine_1245 Tugbaa06 ilknurgoksu Ruyaninannesi eymenzeynep simiyyy Glsmyvz AA201207 burjuvaanne Egeanul sayyes Bütün hamilelere duyurulur 😍🙏🏻❤️ burada da mom kadar çok hamile var 🥰
Fatma8988 Hum34 benim doktorumda kendisi.. Ama şehir dışındaydı pazar gününe denk geldi Beyhan Badoğlu ile normal doğum yaptım. Çokta memnun kaldım.
Zeyneponcell Hum34 bende Zeynep hanımda 34 gün önce spinal sezaryen oldum. Çok tatlı biri gerçekten. Daha önce tanımış olsaydım takibimi de yapmasını isterdim😇
Zeyneponcell Hum34 bende Zeynep hanımda 34 gün önce spinal sezaryen oldum. Çok tatlı biri gerçekten. Daha önce tanımış olsaydım takibimi de yapmasını isterdim😇
Emine_1245 Trabzon İMPERİAL Hastanesinde doktor Onur Dündar ile beklenmedik bir şekilde normal doğum yapmıştım 8 aylık hamile iken. Iyi bir doktor ve hastane idi. Trabzonlulara tavsiye ederim 😀
ilknurgoksu Deletedmom5284 Dragos Bezmialem Hastanesi/ Beyhan hanımdı doktorum. 4 gün hastanede kendi rızam ile kaldım çok rahat ve güzel normal doğumum oldu💜
Ruyaninannesi Deletedmom5284 nisa hastanesi Asiye hanım :) spinal sezaryen oldum çok memnun kaldım hepsi çok ilgiliydi
eymenzeynep Oğluma Ankara etlik Zübeyde hanımda doğum yaptım. Kızıma özel Batman yaşam hastanesinde doğum yaptım. İkiside normal doğum oldu. Yaşam hastanesinde zeynep burcu şeker doğumumu yaptırdı harika biri. Giden varsa şiddetle tavsiye ederim
mucizelerin_annesi eymenzeynep bende Ankara Etlik Zübeyde haimda yaptım iki dogumumuda ikisinde de çok rahat geçirdim ama oğlum erken olduğu için uzun süre iç ağrılarım çok oldu
Seeena_yy eymenzeynep yaa bende kızımı burcu sekwr de dogurdum hatta bir hafta önce de spiral taktırdım Yarın konrtolum var ☺️☺️
simiyyy Deletedmom5284 konya medicanada sezaryen oldum, orda bi tane hemşire mi ebe mi ne vardı o gerizekalı dışında herşey iyiydi 😄
AA201207 Deletedmom5284 yaman cerrahi tıp merkezi / Eray Balcan / spinal sezeryan.. doğuma değil de konsere gitmiş havası yaşamak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir 😄
burjuvaanne Deletedmom5284 isparta özel meddem de , normal dogum yaptim hastanaye girer gitmez firtlattim 😂 ve evet cok memnunum 👏🏼😂🧿
Egeanul Deletedmom5284 Çanakkale MedicalPark Cengiz Yıldırım doktorum 😇 Spinal sezaryen oldum Allah beni kör etmesin panik atak biri neden genel olmaz ki🤣 ama doktorumdan çok memnunum hem dikişim küçük hemde sonradan gelen hastası olmama rağmen gerçekten benimle ayrı ilgilendi. Hem doğumdan önce hem sonra sağolsun😇😇😇😇
Yagmur94 Egeanul bende ameliyathaneyi birbirine kattım 😁🤭🤭 bebegim cıktıktan sonra sakinlestirici vurdular 😁
sayyes Acıbadem Atakent’te epidural sezaryen doğum yaptım. Doktorum Mesut Kayman’dı, çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.