zeyzey77 “maddenin adida söylenmişti biliyordum ama unuttum kafein olmadığını söyleyebilirim” cümleyi bir bütün olarak okursaniz eğer içinde kafein yok demediğimi sadece doktorun söylediği maddenin kafein olmadığını demek istediğimi anlardınız siz minoset plusta normalinden farklı sadece kafein var dediğiniz için bu şekilde yazdım dokunan maddenin kafein olmadığını doktorun başka bir madde adı söylediğini ama unuttuğumu yazdım.İçinde kafein vardır doğrudur ben buna bir şey demedim başımıza gelen yaşadığımız bir durumu anlattım başına gelen yakınım dediğim kişide ablam hastaneye gittiğinde yanında ailem vardi doktorun açıklamasını hepsi duymuştu sonra bana anlatmışlardı annemden ablamdan ayrı ayrı dinlemiştim ve ben yazımın sonunda uzman değilim tabiki ben içinde ne var ne yok bilemem ama böyle bi durum yaşandı demiştim. Siz niye bana yükseldiniz anlamadım ben gayet normal bir şekilde durumu anlattım izah etmeye çalıştım sizde aynısını yapabilirdiniz ama siz nasıl diyorsanız öyle olsun bunun tartışmasını yapacak değilim 🤷♀️