Esrvl Ssunadgn bebeland da kullandım oda güzel pişik yapmadı. Elimdekiler bitsin başka marka bez alacağım. Deneye deneye hangisi ucuz iyise onu kullanacağım. Sonuçta çöpe gidiyor fazla para vermeye gerek yok
kelebek97 Esrvl Hepsini baby turco tek geçer. Lutfen 1 kere şans verin. Hem dokusu güzel hem tasma yapmıyor hemde bebisin poposu mutlu biz daha mutlu 😅😅
Esrvl Prenses21 sadece 2 tane a101 bezini kullandım ondan hemen sonra molfix kullandım pişiği geçmeye başladı. Yani bez değiştirince bebeğim pişik olmuyor
Masalina Esrvl 31 agustosta aylık paket indirime girecek . 4 5 6 numaralı bezler 75 liraya geliyor sende takip et. Bende indirime girdikçe alıyorum.
kelebek97 Esrvl Bebeğin poposunu her açtığınızda pamuğu sabunlayip silin altını sonra kurulayın. Saf zeytinyağı varsa eğer sürün ve bezini bağlayın. Bezi de sağlık ocağına verebilirsiniz onlar ihtiyacı olan birilerine ulastiriyorlar. Sağlıkla kalın 🌸
Esrvl kelebek97 ben sadece saf su ve pamukla siliyorum sonra pişik kremi sürüyorum öyle fazla pişik olmuyor
Esrvl zeynepbalci sleepy de kullandım çok güzel ama evet çiş kokuyor ama almama engel değil. Ama şuan molfix kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim
zeynepbalci Esrvl elimdeki bitsin bi de onu denerim belki. Değiştirme ye de korkuyorum pişik olmadı hiç şükür🤲
Yagmuur001 Esrvl ben kullanıyorum bize yaradı yani pişik olmadı şükür zaten sudocrem kullanıyorum her açmada