zynn Kızlar oto koltuğu olarak ne kullanıyorsunuz? Birkaç model baktık ama emin olamadık. Neye dikkat edelim Bir de joie kullanan var mı memnun musunuz?
Cheddar zynn güvenlik testine girmiş olan değil testten geçmiş olanı tercih etmelisiniz. Be safe’in tüm modelleri uygun bakabilirsiniz. Joie hakkında bilgim yok
Duygu5234 zynn maxi cosi kullaniyorum suan icin memnunum. Oto koltugu hayati onem tasiyan ihtiyaclardan bir tanesi.Markasi ne olursa olsun mutlaka guvenlik testinden gecmis olmasina dikkat edin.
Aliasaf01 zynn Ben de araştırıyorum ama alıp da kullanamazsak diye de korkuyorum. Çok ucuz değiller o yüzden de kullanışlı bi ürün almak istiyorum
zynn Beril81tuba Ben dün gördüm onları mağazada kumaş veya koltuk rahatlığı olarak emin olamadim sadece. Sizinki hangi model
Dkk zynn joie ı spin güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş bir koltuk. (Adac dahil) yüksek olduğu için dışarıyı rahat görüyor ve daha az sıkılıyor çocuklar . Stok yoktu en son w bebekte trendyoldan mevcut. Tavsiye ederim
Woody zynn adac sonucuna dikkat edin Joie i spin adac puanı yüksek Ben maxicosi axissfix aldim Kilo aralıgı fazla olmamalı 2 yönlü olmasi avantaj
zynn Woody Başka yüksek olanı biliyor musunuz acaba. Joie de her markada adac göremedim çünkü ben. Yani maxicosi de baktım fiyat yüksekti ya memnun kalmazsak diye şüpheye düşmüştüm açıkçası
Woody zynn memnun kalmama durumu olamaz çünkü test edilen ürünler. Eb yüksek besafe ama dönmeyen modeli sanirin. Bir de yüksek olunca çocuk 3 yaşına gelince tavana yapışıyor resmen 🙄🙄