Merve_kozz Kubramagdalena benim oğlumda aynı yarın 2 aylık olcak uyanık kaldığı her dakika aglıyor gazımıda yok altı temiz karnı tok bizimkide mi atak geçiriyor 😔
SerapEsila fgn ayy evt ya bn seninle tansmak istrm cok byuk bi tesdf tavi sende istrsn cnm senin esilanida grmk istedm 😁
deletedmom775 Naneliseker 2 ay 17 gün mama yemiyor uyku düzenimiZ vardı şimdi gece gündüz uyumuyoruz 3 gündür durum bu birde huysuz tabi 😂
fgn SerapEsila aynen cnm bnde daha paylasmiyorum buyelim biraz ondan sonra paylasiriz kismetse😄 nerdensin cnm
SerapEsila fgn evet tutuyo cnm arada ama 5 bcuk kilo boyu htrlmiyrm bu ara bi unutkanlik var bnde anltamm hamilelikte oldu bnce konsln hc bsy kalmiyo aklmda 🌚🙈
fgn SerapEsila bende aynisiyim cnm unutkanlik bendede var, evi de yakicam bir gun😑 iki defa yemegi unuttum
Muge35 Yanlız olmadıgımı görünce sevindim bnm de kızım iki ay bir haftalık oturmus uyku düzeni bozuldu , huysuz ve aglamaklı hep 😢 harika haftalara göre 8,ci hafta atagı var ama biraz uzun sürdü sanki bu atak dönemi 😱
Kubramagdalena Muge35 evet bugün doktorumuz da söyledi, bebeğe göre değişiyormuş, hissetmeyebiliyormuşuz bile. Fakat bizimki baya hissedilir 😂
Egecim Kubramagdalena 4gün sonra 2 aylık olacak bebeğim bugün hiç bi şekilde uyumadı. Tam dalıyor uyanıyor. Banyo yaptırdık gazı da yok tuvaletini yaptı ama cok huzursuz. İnek sütü alerjisi var ama diyetteyim ondan olur mu bilemedim