Kubramagdalena Oğlum dünden beri sürekli ağlıyor doğru düzgün uyumuyor. Hemen uyanıyor, gazı var sandım ama gaz değil sanırım. Neden böyle? 2 ay atağı diye bir şey var mı?
Merve_kozz Kubramagdalena benim oğlumda aynı yarın 2 aylık olcak uyanık kaldığı her dakika aglıyor gazımıda yok altı temiz karnı tok bizimkide mi atak geçiriyor 😔
Egecim Kubramagdalena 4gün sonra 2 aylık olacak bebeğim bugün hiç bi şekilde uyumadı. Tam dalıyor uyanıyor. Banyo yaptırdık gazı da yok tuvaletini yaptı ama cok huzursuz. İnek sütü alerjisi var ama diyetteyim ondan olur mu bilemedim
fgn SerapEsila bizde aynen 2ay 1 gunluguz kizinizin adi Esila mi acaba? Benim kizimin ismi Esila ondan soruyorum günlerimiz de aynıymış🤗
Kubramagdalena SerapEsila benim oğlum da 2 ay 1 günlük. Neden böyleler 2 ay atağı diye bir şey var mı
BabyGirl SerapEsila fgn Kubramagdalena kızlar bebişlerinizin doğum tarihi ne? Benm kızım da programa göre 2 ay 1 günlük ama eşime göre 2ay 2 günlük. Buarada benm kızım da sabahtan beri uyuyor uyandıramıyorum ya🤦🏻♀️
Naneliseker Benimki 2 ay 11 gunluk 3 gun aksam ciyak ciyak agliyor meme istemiyor var bir sey bu 2 ayda kesin😅
Minikle Naneliseker Benim de 2 ay 9günlük sizlerin yazdıkları görünce tekndeğilim dedim Harika Haftalara göre şu an atak haftasındayız ama bilemiyorum tabi inşallah bu katılarak ağlamalar vs geçicidir uyanıkken sürekli ağlama halindeyiz millet gittikçe düzelecek diyor ben 1.ayı arar oldum 😊 canları sağolsun tabi de
deletedmom775 Naneliseker 2 ay 17 gün mama yemiyor uyku düzenimiZ vardı şimdi gece gündüz uyumuyoruz 3 gündür durum bu birde huysuz tabi 😂
fgn SerapEsila kilomuz 5,700 cnm, boyumuzda 64cm persembe kontrolumuz vardi. Sizin boy kilolar nasil mama veriyomusun? Ne guzel tesaduf Esila’larimiz ayni gunde dogumus🥰
SerapEsila fgn ayy evt ya bn seninle tansmak istrm cok byuk bi tesdf tavi sende istrsn cnm senin esilanida grmk istedm 😁