Bebegim_28 Oykum_27 benim de kızım 9 ay 20 günlük 10 dk kadar duruyor bebek arabasında sonra kucağıma gelmek istiyor🙄 market sonrası sıkıntı yaşıyorum bu yüzden. Bende mecbur onun oynayacağı bişey alıyorum marketten oyuncak değil çikolata yada etipuf tarzı eline veriyorum onunla oynarken eve gidiyorum 🤷♀️
Alpbeybi Oykum_27 sonradan mı reddetmeye başladı? Doğduğundan beri binmiyor mu? Puset oyuncakları falan var onları denediniz mi belki dikkatini çeker oturur 😌
ikiprensannesii2 1 yaşında 5 defa biniyorsa 3ünde mutlaka ağlar 😂 eline kraker, salatalık vs veriyorum. Mümkün olduğunca uzak yere tek gitmemeye çalışıyorum yoksa bi elimde bebek bi elimde araba çok zor😂
Oykum_27 ikiprensannesii2 benimde korkulu rüyam oldu bebek arabası bide rahat etsin diye iyi bisey aldik gördügumz muameleye bak😀😀
Hazar_ali4119 Oykum_27 Kızım hiç binmedi dışarı çıktığımda kızım kucağımda boş arabayı sürer eve gelirdim şimdi büyüdü 16 yaşında
BzeynepC Oykum_27 o sorunu bizde yasaik. Cevreye meraki arttigi icin arabaya binmeyip surekli kucak istiyordu. Ben yiyecekle kandirdim. Meyve verdim bazen pogaca, cubuk kraker verdim. Su an yine hep arabada duran bir bebek degil ama eskiye nazaran daha iyi.
Oykum_27 BzeynepC evin içinde biraz deneme yapaym diyorum bide oyle denerim bakalm kuru ekmek kemirmeyi seviyor tabi aglamaktan ekmegi görurse😀😀
mermik Oykum_27 bizim kullandığımız bebek arabası tam oturma pozisyonuna gelmediği için kizim sevmiyor. O yüzden olabilir mi? Arkasını destekleyip oturttugumda seviyor ama
Oykum_27 mermik valla onuda denedik cukurda kaliyor diye mi yapıyor diye ama fayda etmedi belkide biraz zaman vermek gerekir ustune dustukxe inada biniyor🙄
Ltprknn Oykum_27 bele takılan taşıma aparatı var bir bakın isterseniz kucağınızda taşıyor gibi ama bele destek yapıyor.ben oğlumu 5 aydır onunla taşıyorum yürüdüğü için kanguruya binmiyor arabaya asla oturmuyor fakat benim kollarım biraz kaslı olduğu için taşımam zor olmuyor.bir de trekking için vs sırtta taşıma çantaları var şu anki aklım olsa hiçbirşey almam direkt onu alırdım çünkü 3.000 lira ama her kuruşuna değer.bir de kangurunuz yanlış bölgeye baskı yapıyor olabilir mesela babybjorn diye bir marka var hiç sorunsuz taşınıyor çocuk
Oykum_27 Ltprknn bende ki kanguruda soloomombaby memnunum kangurudan ama sirtima hem cantayi takip hem onu taşımak zorluyor 😀
Ltprknn Oykum_27 of bende de vardı inananın babybjorn ün yanından geçemez solomon ve mamadus tam pişmanlık oldular benim için.ağırlık merkezini dengeleyemiyorlar bu yüzden sizi zorluyor olabilir