saripasaninannesi aslında kadına üzülecek bir durum yok ortada bence burada her şeyi anlatamadığım için böyle düşünmeniz normal biz eşimle bir yazı okuduk sonra etkilendik dedik ki bir buçuk yaşına kadar kuruyemiş asla vermiyoruz oğlumun çoğu şeye alerjisi oluyordu ve korktuk yazıda da ölüme kadar gidebileceği falan yazıyordu her neyse ve bu anlattığım olay oldu yedirmedim diye suratı düştü falan ondan önce altı aydan önce hiçbir şey kesinlikle vermicem dedim daha dördüncü ayda başladı elma yalatalım da elma yalatalım diye ek gıdaya geçtim yumurta beyazı vermiyorum diyorum iki dakika dışarı çıkıyorum hemen bizim yumurtadan yedirmeye çalışıyor ben girince de tereyağlıydı değil mi bu diye kıvırıyor olay o değil ki beyazı yasak bana lohusa halimle yiyemiyorum rahatsız ediyor dedikçe devamlı fasulye nohut mercimek yaptı yaptı getirdi ve inanın bunlar sadece şu an aklıma gelenler daha neler neler var da yani hep böyle olduğu için ben bu şekilde düşünüyorum takık değilim bence ama annesi olarak bir şey yapmadan önce bana bir sormalarını istiyorum bu doğru