ipegin_annesi Rules Olabilir belki sökmeden yıkamışlardır cok temizlik meraklısılar belki direk yıkadılar.
Balkiz Rules bende joie chrome var çok rahat kullanışlı ama katlayincada çok küçük olmuyor ve tek elle kapanıp açılmıyor
Rules Vanilya bi kaç yerde nuna nın içi dar diye okudum. Bi kaç kişiye teklif gönderdim bakalım 🤷🏼♀️
Vanilya Rules 4 yaşına kadar kullanılıyormuş kız aslında dar değildir bence ama kullananlara sormak lazım
Rules Sevolingo o dediğin derken benim araba mı yani canım hiç bakmadım kaç kilo taşıyor ama küçük araba yani konforsuz. Literax 4 ü çok beğeniyorum sanırım ondan alırım
Sevolingo Rules litetrax 4 den bahsediyorum hatta bende çok begeniyorum ama bebegim 8 aylık 10 kiloya yakın almak için sitesine girdigimde max 15 kilo taşıyor yazıyor ben 3-5 ay sonra atıcakmıyım arabayı o yüzden vazgeçtim 😥
Rules NurSema01 dün biraz araştırdım yorumlarına falan baktım onun içide bir tık küçükmüş ben içi geniş istiyorum oğlum iri bi bebek maşallah 🧿
Rules Vanilya aynen işte onu kullananda hiç bilmiyorum joie herkeste var ama nuna lar da çok şık ama 😍
Rules Vanilya yok kız literaxlar 3-4 yaşına kadar kullanılıyor kocaman araba ama zaten o yaşa kadar binmez ki çocuk
Vanilya Rules Benim arkadaşımınki biniyor canım ya çarşıya falan gidiyorlar beraber öyle. Ama dediğin modeline bakayım bi
Rules Vanilya çok güzel araba canım e bebekte git canlısına bak öyle çok kibar minik bi araba değil ama konforlu yani 👌🏻
Ipegim ipegin_annesi kılıfı çıkmıyo litetrax 4 ün ben küvette sabunlayıp duş başlığıyla sıcak suyla çok kirletmişse kızım yıkıyorum onun dışında silsen de hemen çıkıyo zaten
isimsizbiranne Rules litetrax 3 kullanıyorum ben çok çok memnunum her konuda sadece bagajınız çok küçükse sığmıyor tekerleri çıkartmanız gerekiyor o da çok zor değil tek tuşla çıkıyor hemen tavsiye ederim kesinlikle
Rules isimsizbiranne çok küçük değil bagaj ama olaki sığmadı şimdiki arabam çok küçük öyle durumlarda onu kullanırım. Literax 4 ün üstünde bardak koyma yeri vs varya bulursam ondan alıcam galiba