marimon Hadiye yoğun bakım doktoru bir akrabamız var yeni varyant eskisinden çok daha güçlüymüş ve covid 19 bebek ve çocuklar yerine yaşlıları etkilerken maalesef bu yeni delta varyantı tamamen çocuk ve bebek odaklı bir varyantmış. Çok çok dikkatli olmalıyız çok geçmiş olsun 🙏🏻
Wolverine Hadiye Çok geçmiş olsun covid gecirmedik bilmiyorum ama çok küçük olduğu için emziriyorsan sen bol c vitamini almaya bak 😔
marimon Fitifiti bebeğini kaybetmesinden daha iyi bir seçenek değil mi sizce de? O bebeğe bir şey olursa bunun vebaliyle vicdanıyla nasıl yaşar insan ?
Mys01-01 Hadiye cok geçmiş olsun cnm benımkıde 4 aylık biran kendı yerıne koydum allahım beneklerimize evlatlarımıza sağlık ıhsan eylesın emıyorsa bolbol emzır ama yoyebılırsenız bol C vıtamını ve kelle paça gıbı sızı dınc tutacak sütünüzden bebege geçecek şeyler yıyın mama ise maalesef beslemeye ateş kontrolüne devam edın arkadasımın bebegı 18 günlük yakalandı atlattı elhamdulillah bu yazdıklarım doktor önerisi🥰
izmirliannee Hadiye çok geçmiş olsun ayaklarının altına azıcık limon sürün, bebek vicks ini bir havluya surun ve yattığı yere yakın koyun nefesini rahatlatır, korkmayın siz iyi olun ki o da iyi olsun 🙏🙏❤
BigeUmay2020 Hadiye çok çok geçmiş olsun bebekler çok dayanaklı bol bol emzirin yada mama verin boğazı kurumasın burnu tıkanmasın bol bol aspire edin en kısa zamanda geçsin inşallah 😔
Dragon2018 Hadiye Cnm çok falz emzir su felnda verebilirsin küçük ama benim bebeğim yedi aylıktı emmeyi bıraktı neredeyse covid yüzünden ciğerlerime indi feln her sabah ıhlamur kaynattim gecebiykusunda emzirdim öyle atlattık 😢
Elifsmotherr Hadiye çok geçmiş olsun. Öncelikle sakin olun bizde deltayi yeni atlattık. Kızım 18 aylık eşimde bende olduk. Emiyorsa bol bol emzirin çift maskeyle emzirin. Sizde bol sıvı tüketin Allah’ın izniyle geçiyor korkmayın.
mavilimor Fitifiti pcr testi abartılacak bir durum değil ki. Duruma göre anne karnından bile su alınıp incelenirken neden test abartı geldi. Bebeklerde eğer ağır bir durum yoksa test yapmıyor zaten doktorlar. Ciddi belirtiler varsa eğer ilaçları verebilmek adına yani reçete edebilmek adına filyasyon yollayabilmek adına aileyi karantinaya alabilmek adına mecbur yapıyorlar.