Semrakrbck Kk41 oyle mi ya bizim saglik ocagindaki hemsire cocuk doktoru yapiyor biz yapmiyoruz deyince boyle gecikti bende cocuk doktoruna gittim o da saglik ocagi yapar eczaneden alin hemsire yapsin dedi ptesiye kaldi o yuzden
mom726272 Semrakrbck ne fark edecek ki anlamadım acaba sonrasında alerji tedavisi için mi söyledi bilemiyorum aşıyı açıp ağzına sıkıyorsun bu kadar yine de sen bilirsin canım
mom726272 Semrakrbck evet sağlık ocağına götürdüm kızım ağlayınca hemşire siz de sıkabilirsiniz dedi sıktım hepsini yuttu
Crezzan Omertugra20 ya benim bebeğim 6. Ayına girdi geçen ay götürdüm 5 aydan sonra yapılmıyor dedi 5. Ayına girmeden yapılması gerek dediler. 7. Ay ile ilgili bişey demediler acaba 7. Ayda yaparsam bi faydası olur mu yoksa 3 ayda da mı yapılması gerek?
Semrakrbck 75kinalikuzu valla gecen saglik ocagindaki hemsire biz yapamiyoruz cocuk doktoru yapsin dedi doktora gittik hemsire yapar dedi en son bugun gittim hemsire yoktu ebe vardi o da istersen ben dokerim agizina bebegin dedi simdide ilac yoktu eczaneden sipars verdim yarin yaptircm bakalim ne olacak
Omertugra20 Crezzan o konuda bilgim yok canım doktorumuz 3 dozluk olan rotateq yaptı 3-5-7 o yüzden 2 ser ay arayla