bireylul Mlke301020 ben ilk başta bütün doğum kilolarımı verdim ama son iki aydır iştahım inanılmaz açık 4 kg aldım 66 oldum ve gittikçe almaktan korkuyorum doktorum 6aydan önce diyet yapma dedi
Mlke301020 bireylul valla ben yaptım daha doğrusu diyet değil sağlıklı beslendim sütümde kesilmedi ama izne gittim geldim bozuldu her şey 😩
ebz09 osmanock ben resmen ya cok kotu birsey alamamak.. bakıyorum benim yediğimi yiyene kilo olarak dönüyor ama ben yiyince yok.
Tugbaa06 Genelde sporcular kullanır protein tozu olarak geçiyor sıvı bişeyle karıştırııp içebilrisn çoğu eczanedede bulabilirsin genede sor alırken ben bayağa gençken spor dönemlerimde kullanmıştım
Mlke301020 bireylul evet normalde diyet ile 5 kilo verdim ailemin yanına izne gittim hepsini geri aldım ve hala kendimi hazır hissedip başlayamıyorum
bireylul Mlke301020 bebeğin kaç aylık canım ben doktoruma sordum 6 ay önce kesinlikle önermiyorum dedi 4,5 aylık bebeğim
Pamukhanim osmanock kizartma kesinlikle çok kilo aldiran bisey. Ben ekmeksiz kizartma yiyemiyorum haliylede gelsin kilolar.