osmanock Mervekilincc_ hamileliğimde 7 kilo almıştım çok yakıştırıyorum kendime hepsi hastanedeyken daha gitti ler
Mervekilincc_ osmanock bende 19 kilo aldım 90 la doğuma gittm 🤭 bende direk 8 kilo verdim sonra yavaş yavaş 74 e düştüm kaldım keşke daha da kendiliğinden gitseydi 😅😐
Mlke301020 Mervekilincc_ bende 77 oldum 😵 bizimkide arada az ye diyor ama öyle kötü ithamda bulunmadı 😃
Mervekilincc_ Mlke301020 valla benim adam onu demiyor da işte dediğim gibi ilk evlendiğimiz zaman ki gibi ol ince belli falan nerde o eski Merveee diyor 😅 yazık adam haklı ben ondan çok yiyorum yaa
Mlke301020 Mervekilincc_ 🤣🤣 bende vallahi o bir kade yiyorsa ben3 midem delik hiç dolmuyor sanki birde kendi 17 kilo verdi ben 5 kilo vermiştim onu da geri aldım 🥲🥲😂
Mervekilincc_ Mlke301020 ben yesemde almıyorum şükür süt tutuyor bizde öyle derler ama vermiyorum da tabi 😅 benim eşim hep aynı kiloda evlendikten sonra oda almıştı bende
Kelebegimmmm osmanock bütün iştahlr bende toplnmş çünkü sana kalmamştr kara delik gibi çekiyr da çekiyr
Mlke301020 Mervekilincc_ kız emde emziriyorum ama hiç bşr işe yaramıyor oğlum memeyede çok düşkün normalde emzirenler ilk başta verir derler ben hiç veremedim. Birazda bünye ile alakalı sanırım
bireylul Mlke301020 ben ilk başta bütün doğum kilolarımı verdim ama son iki aydır iştahım inanılmaz açık 4 kg aldım 66 oldum ve gittikçe almaktan korkuyorum doktorum 6aydan önce diyet yapma dedi