bartutalha Merhaba hanımlar 2 aylık olduk gaz sancimiz var confort mama aldık gaz ilacı metsil verdi doktorumuz hiç gaz çıkartamiyo bebeğim hep ağlıyo gece gündüz buna nasıl çözüm buldunuz onerdiginiz gaz damlası varmı 🙄
Keeee bartutalha ilaç kullanmak istemediğim için ağlamasa da devamlı bebek yağı ile masaj yaptım az da olsa kızımı rahatlattı 🤲🏼🤲🏼 bol bol gazlı günleri olur inş🤲🏼😊
Miniknisaaa1 bartutalha biz bütün damlaları kullandık SAb simplex de çare bulduk gazdan onun sayesinde kurtulduk
BBBuse bartutalha ılık zeytinyağı ile karnına ve ayaklarının altına gaz masajı yapın. Damlada sab simplex en etkilisi.
Yamac18 bartutalha ilaç değil ama yüzüstü yatırın günde iki üç sefer pıtır pıtır çıkarıyo .benim de oğlum 2.5 aylık nurse harveys ve zinco kullandım pek faydalı olmadı gibi
bartutalha Keeee bebeğim rahatsızlığı var lütfen dikkatli yorum yapsan siz gazdan memnun olabilirsiniz ama bizim için çok büyük problem .
BBBuse Ebruseyda 3.aya girince gaz sancimiz kalmadı artık kullanmıyorum. Kullanıyorken gunde 3 4 kere 3 damla veriyordum
Adaninannesi09 Mamma kullanıyorsan hipp combiotic biberon tommee Tippee damla sab simplex 1 şişede bio gaia (probiyotik) kullan canım kesin çözüm derim
bartutalha Adaninannesi09 Sma dene dedi doktorumuz bu mamaya geçtik daha fazla gazlı oldu sanki gece gündüz uykusu yok ağlıyo çok kıyamıyorum
Sareeninannesi bartutalha ben çözüm bulamadım 6,5 aylık ve hala gazdan kıvranıyo şu zamana kdr denemediğim tek birşey bile kalmadı
Sareeninannesi Kevserhira bizimki gece gündüz farketmiyor gaz yüzünden mama bile yemiyot doğru düzgün