Tokyo Ece gunaydin daha kahvalti yapmadik🙈😄😄 Benim dunden var sukur Biber dolmasi Mercimek corbasi Boncuk makarna Bide mucver yapacagim ogluma.
Ece Tokyo Ah mis afiyet olsun sanırım ben de bugün fırında biber dolması yapacağım yoğurt lu tavuk çorbası teşekkür ederim 🤩
Ece pilavustutavuk İki çocukla çok zor beni anlayabiliyorsunuzdur umarım 🤦♀️kemikli eti sebzeli fırında nasıl yapıyorsunuz tarif verir msnz
pilavustutavuk Ece ayni güveç usulü soğan sarımsak yesil biber kapya biber domatesi iri iri doğrayıp et ile birlikte baharatlarini attiktan sonra cok az su ekliyorum..tepsiye karışımı koyuyorum. Tadi efsane oluyor
Noname21 Ece ay ne kızartması. Bende kizarttifim zaman hem yağlı hemde zahmetli oluyordu. Simdinpatlicanlari tuzlu suda bekletip sivi yag sürüyorum dışına 200 derecede yumuşayıncaya kadar pişiyor hem mutfak pislenmiyor hemde daha hafif
Ece Tosbiklerinannesi Çocukları öğlen uykusuna yatırmadan tüm her şeyi yapmış olmak istiyorum onlar oyunca da kendime 2 saat zaman ayırmak bu yüzden tüm acelem 🤣 ne yapacağıma karar vermek o kadar zor ki yapmaktan daha uzun sürüyor bunu düşünmek Ben de mi böyle ya. 🤣🤣
Zhnce Ece ya valla ben asla hamarat değilim 🤣 bunlar kaç gündür hayalini kurduklarim Bayadır yapmamıştım 😄
Ece Zhnce 😅 hayal bile kuramıyorum konu yemek olunca gerim gerim geriliyorum yapmaktan nefret ediyorum yaptıktan sonra okulda verilen ödevlerin bittiği zaman gelen rahatlama hissinin aynısını yaşıyorum 😂
Cns_28 Ece mutlaka fırında pişirin patlıcanları hem lezzetli hem sağlıklı oluyor bende uzun zamandır patlıcanlı her yemeği fırında kızartarak yapıyorum 👍🏻👍🏻
otose_san Ece kayınpederim kuru fasulye pilav yemek için bize gelecekmiş, muhakkak etli olsun diye bildirdi ve fasulyeyi de geceden ıslat diye de akıl verdi. Dün geldiğinde yemekleri beğenmemiş
Balkizlarim Ece Teşekkür ediyorum 💖 yok kabak içinde yarma yani buğday mısır normal terbiye yapılıyor 😘
Ece Balkizlarim evet benim yediğimde yarmalıydı farklı tarif demek o da güzeldi Mısırlı da güzeldir hiç yapmadım