kumsalazra21 herkese merhaba 4ay 23 günlük kızım var ve 5kilo 670 gr kilo almıyor mama +anne sütü napsak olmuyor yetersiz oluyorum galiba diye düşünmeye başladım sizin öneriniz nedir kilo almama herhangi bir sağlık problemi oluşturursa diye korkuyorum varmı bizim gibi olan mama önerisi olan biraz morale ihtiyacım var her gören çok zayıf diyor napıyım benim kızım dq böyle yaramaz haraketli klo almıyor 🤦♀️
Happygirl8 kumsalazra21 kilosu normalin alt sınırlarındadır belki çok takılmayın sağlıklıksa bişey olmaz 😊
Derya-Deniz kumsalazra21 benim bebeğimde öyle 4. Ayda birden yavaşladı kilo alım şu an 5,5 aylık sadece anne sütüydü. Ve ben bebeğime mama kabul ettiremedim üzücü bi durumdayım
Uerdem kumsalazra21 dogum kilosu kac? Doktorunuz ne diyor? Bu aylarda kilo alamadığı için ek gıdaya başlatan doktorlar varmis bi kac postta okumuştum
kumsalazra21 Happygirl8 takılmak istemiyorum aslında ilk bebeğim ama işte acaa sağlık problemi varmı herşeyi düşünüyor insan
kumsalazra21 Derya-Deniz Sizin durumdaha zor mama kabul ediyor biizmkisi ama anlamadım emmeside güzel çok hareketli birde napıcaz böyle bilmiyorum 🤦♀️
Happygirl8 kumsalazra21 hareketli demişsiniz muhtemelen ondan almıyo😃 ek gıdaya geçince yemek yemeyi severse alır ☺️
kumsalazra21 Aslında doğum kilomuz iyiydi 3.495 gr doktor özel mama yazdı onu alıyorum henüz ek gıda için birşey söylemedi🤔
kumsalazra21 Happygirl8 Karnımda da öyleydi kaç ay oldu hala öyle hiç tek başına yatığı yok sürekli kucakta eller ayaklar hep dans halinde inşallah toparlarız🙏
Happygirl8 kumsalazra21 oo maşallah baya hareketliymiş 😊benimki anne karnında hep uyuyordu onun yüzünden o kadar şey yememe rağmen kaç kere NST çektirmiştim 😵şimdi bi saniye yerinde zor duruyo 😶😄
kumsalazra21 Happygirl8 bizim ebeler doktorum şaşırıyor du nts sonuçlarına 😂😂 yaramaz kız aman sağlıkları yerinde olsunda birde çevre faktörü var yaaa sütün yetmiyormu bebek açmıı aaaa çok zayıf tayfası🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Happygirl8 kumsalazra21 ah o çevre faktörü yokmu sütü yetenleri bile kendinden şüphe ettirirler 😄 mamayla şişirip tosun yapsan ona da laf atarlar 😃 ne dediklerini umursamamak en iyisi
Derya-Deniz kumsalazra21 aptamil,hipp,bebelac,hero baby nin kaşık maması birde biberon seçiyor tuhaf olan erken doğumdu 15 gün küvezde kaldı ve biberona alışmıştı ben iki ay sağdım biberonla verdim sonra memeyi tuttu biberonu reddetti
kumsalazra21 Happygirl8 😂😂😂😂aynenn ben mama kullandığımız halde böyle yavaş gittiği için endişe ettim bütün tahlilleri yapıldı sadce çoçuk kadeyolojisine gtmedik ona baktırın dedi doktor 🙏
Sila91 kumsalazra21 ilk önce yetersiz oluyorum galiba cümlesini rafa kaldır. Sen yetersiz değilsin. Her bebek tombul tombul olacak değil. Kilosu az olabilir ama maşallah kıpır kıpır bir bebis var.benim sütüm inanılmaz yağsızdi. Sagdigim zaman biberonda su gibi gozukurdu. Ben bu yüzden Mama+ meme yaptım. Hoop bir baktım benim kız kilo almaya başladı. Kızıma hipp, oglanlara sma kullandım.
kumsalazra21 Sila91 yani her insanın bir olmadığı gibi bebeklerde aynı değil bende hiip kullanıyordum sonra evolvia rp1 kullanmaya başladım galiba benim sütüm de yağsız ama çok teşekkür ederim yorumlar beni rahatlattı
kumsalazra21 Derya-Deniz bir yakınımızın bebeğide aynı şekilde erken doğum biberona alışık olduğu halde veremiyor almıyor napalım sağlıkları yerinde olsunda birde evolvia mamaları nı deneyin isterseniz bir araştırın doktorlar genelde öneriyor
Buslee kumsalazra21 kilo alımı 4.ayda durgunlaşıyor diyorlar genelinde sizlik birşey olması gerekmiyor illaki sadece sütünüz değil mamayla da aynı sonuç diyorsunuz çünkü lütfen stres yapmayın çünkü stresle birlikte herşey daha da kötürleşiyor ve mümkünse çevrenizdekileri dinlemeyin zaten bunu söyleyen insanları da hiç anlamış değilim öyle bile olsa bir anneye bu söylenmez söylenmemeli ayrıca zayıflık bir sağlık göstergesi değil kendinizi üzmeyin böyle insanlar için…
kumsalazra21 Buslee çok teşekkür ederim dediğim gibi ben sadece sağlık sorunu olabilir mi diye düşündüm doktorumda hiç söylemedi 4ay dan sonra kilo alımı durur diye bakalım umudumuz 5.ayda 🙏