annelikhalii Kizlar makinem 8 kilo kapasiteli ince halalilardan salonumda var ama oğlumun canı sagolsun her yerine cis kaciriyo sicakta kıyamıyorum altını açık bırakıyorum ama hali leş gibi oldu yani silmekten yetmiyor artık 😀
GramPozitifBakteri annelikhalii Yıkamaz yıkasa da ya makinaya zarar verir yada güzel yıkamaz.9 kilo benimki incecik 4 mt halıyı güzel yerleştirirsem yıkamaya çalışıyor 👀
Arasinannesiiiii annelikhalii makinayı bozarsınız ağır gelir yıkamaya verin bence astarı yüzünden pahalıya gelir.
Bebegimm1 annelikhalii yikanmaz 8kilo makinem balkonumda 6metre kare halım var makineye asla sigmiyor 🤦♀️ hatta söyle söylim yeni evliyken makineye cift kisilik battaniye atmisti banyodan dumanlar gelmeye baslamisti servis geldi makinenin lastigi yanmisti yük agir geldigi icin kendini zorlamis aman ha haliyi atmayin makineye😂
Kubrik5734 annelikhalii benim makinem 9 kilo 4 metre kareyi zor sokuyorum ve zor cikartiyorm yikamaz cnm
deletedmom1106 annelikhalii ya yıkamaya versen daha iyi onları ucuza yıkıyolar tas catlasın 30 tutar ki tutmaz bile die düşünüyorum makinayı heba etmekdense ayda 30 40 lira ver temiz iş 😅
Bebiskomm annelikhalii hali yikamaciya verin metrekaresi 9 liradan yikiyorlar.valla makinenin tamburu gider yeni makine alirsiniz😂
annelikhalii Bebiskomm bizim burdada 6 metre kare 30 tl yikiyorlar ama ben istedimki mis gibi deterjan koksun onun için kendim yıkamak istedim😊