BBBuse Derininmotheri en az 3 litre su tüketin gün içinde. Kayısı hoşafı yapın her gün 2 3 bardak için
F0244 Activya yoğurt yiyebilirsin bendede vardı aynı sıkıntı iyi geldi doğumdan öncede doğumdan sonrada Yedim sabah kahvaltıdan önce yiyodum iyi gelmişti
Nez122 Derininmotheri sinamike çay al cnm çok işine yarar bende çok zorlanmış tım sinamike iyi geliyor rahat olur
Aslan-123 akillibidikcgty benimde var bekarken gittigimde ameliyat onermiyoruz ileriki yaşlarda diskinizi tutamama riskiniz var demisti doktor size öylr birsey dendimi yada lazer olunca öylr bir sorun yasanmiyor mu acaba
akillibidikcgty Aslan-123 hayır öyle birsey demedi . 2 sene oldu bi sikintim yok çok şükür. Ameliyat öncesinde çok şey denedik krem oturma banyosu yeme.icme ne vb ancak ise yaramadı. Kroniklestigi için ameliyat disinda çarem yoktu
Anec_2020 Derininmotheri bi isal şurubu var isterseniz sağlık ocağıyla görüşün aynı durumdaydım kabızlıktan dolayı bide hemoroid olmuştu bende bu şuruptan kullandım çok rahatladım isal yapıyordu en azından karnım rahatlıyordu ve kolay çıkabiliyodum
Ozge8_ Derininmotheri bende de aynı sıkıntı vardı 3 gun olmustu tuvalete cıkamamıştım ne şuruplar komposto lar içtim en sonunda eczaneden lavman aldım ve anında cıkardı cok rahatladım 1 ay olucak iyiyim cok sukur
Aslan-123 akillibidikcgty benimkide baya ilerlemiis firsat bulursam gidicem Kantaron yagi iyi geliyor simdilik idare ediyorum Sizin adiniza cok sevindim çeken bilir umarim birdaha yasamazsinz😍
biradamavisi Derininmotheri ben ilk lavmanla çıkmıştım tuvalete sonra her gün kayısı hoşafı içtim çok rahat ettim
Momteach Derininmotheri duphalac şurup al canım hemen emzirirkende rahatlıkla içebilirsin kafana takılmasın hemen düzelecek 2 güne gör
Blackforrest Derininmotheri 2 sene kronik kabuzlık yaşadım. Yaşayan bilir. Her sabah ılık suya gün kurusu kayısı koyuyordum 4-5 tane içiyordum onu. Gerçekten çok iyi geliyo. Ve 2 sene her sabah bunu yaptım. Beslenme alışkanlıklarımı tamamen değiştirdim ve bu illetten kurtuldum
Deterjanhanim Derininmotheri kabız olmamak için kuru kayısı ve bol su tüketin. Beslenmenize lifli gıdalar ekleyin. Hala da geçmiyorsa doktora başvurun.
Kardi_13 Derininmotheri Sicak su yada poponuza kulak çöpü ile vazelin bebek yağı gibi şeyler surmeyi deneyin bende çok çektim ondan bunları yapınca tuvalatimi yaptım ve rahatladım sonra ki tuvalatinizi yapınca canınızın yanması bayağı azalacktir dediğim seylee yumuşamasını sağlayacak çok gecmis olsn
elmadilimim Derininmotheri evet olmuştu doktoruna bi sor belki mideni rahatlatacak bir ilaç önerir veya eczaneye sorabilirsiniz. onun dışında kuru kayısı üzüm vs kaynatın meyve de ekleyebilirsn. her gün sabah akşam içmen lazım yoksa geçmez
Bodurtugce Derininmotheri hemoroidtir büyük ihtimal 1 buçuk yaşını geçti hala çekiyorum hala çekiyorum 🥺 o kadar zor ki