Gamzeburkan Esilahanm1 benim bir arkadaşımın yeğeni doğdu 600kusur suan 2 yaşında masallah umarım bu bebiste hayata tutunur 🤲
Esilahanm1 Gamzeburkan maşallah sağolun hiç düşünmemiştim bu kadar çok yorum geleceğini çünkü hiçbir doktor yaşar demedi kac tane dokta gittiler baska sehirlerde gittiler ama bi tanesi de çıkıp yaşar demedi hatta buradaki bı doktor bekle kalbi bugün yarin durur zaten ölü dogum yaptırırız demiş o kadar acımasızlae ki
Efesemirsmom Esilahanm1 bizim bir tanıdık boyle bisey yasamisti. Kiz buyudu kocaman oldu bile. Insallah hayata tutunur minik kiyamam..🙏🏻
alyn Esilahanm1 arkadaşım 26 yaşında 700 gr doğmuş 2 ay küvezde kalmış ve şuan çocuğu bile var gayet sağlıklı Allahtan ümit kesilmez bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yaşar moralinizi yüksek tutun Allah ol der ve olur 🙏
Limonataa Esilahanm1 benim bı arkadaş 5 aylık bı arkadaş 6 aylık doğurdu uzun süre kaldılar kuvoz de 3 aydan fazla kiloları da düşüktü Rabbim ol derse olur tabi ki doktorlara saygımız var Allah in ol ya da olma dediğini doktorlar da bilemez Rabbim yardimcisi olsun inşallah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin
3oda1salonmide 3oda1salonmide eğer bebekte bir sağlık sorunu yoksa yalama ihtimali tabiki de var doktorunda dediği gibi Allahtan ümit kesilmez Rabbim acil şifa versin inşallah
Esilahanm1 3oda1salonmide anne karninda beslenememis onu biliyorum sanırım baska sorunları da var genetik olarak şuan durumu nasıl bilmiyorum arıyorum açmıyor lar memleketlerine gitmişlerdi izne
Bebegimm1 Esilahanm1 29haftalikken tanidigimiz dogum yapmisti kuvezde kalmisti uzun süre suan 1.5 yasinda bebegi masallahi var Allahtan umid kesilmez o kadr cok bebk varki yaşayan
Astalavistaaa Doğum doktorum anlattı bana da 450 gram doğum yapan bi hastası varmış. Kızım 1430 gram doğdu diye üzülmemem için anlatmıştı. Kocaman olmuş 14 yaşında yaşatan Allah yaşatıyor. İnşallah sağlıkla hayata tutunur. Rabbim şifa versin 🤲🏼
Esilahanm1 Astalavistaaa maşallah Rabbim bebeklerimize uzun ömürler versin hiç bir anneyi çaresiz bırakmasın çok zor çok
Fatma69 Esilahanm1 500 gr dogmustu komsunun oglu suan 4 yasinda rabbim size bagislasin canim bol.bol.dua et
Esilahanm1 Fatma69 Dua ediyoruz elimizden baska birşey gelmiyor bebeğin başka sorunları da var sanırım genetik olarak çok zor bir yol bizi bekliyor rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah 🙏
Happydef Esilahanm1 bı akrabamizin bebeği 5 aylık doğmuştu kilosu da o civardadir heralde şuan 3 yasinda
MinnakTosbagm Esilahanm1 Benim tanıdığım var 500gr doğmuş ve kız şuan benimle yaşıt allahtan ümidi kesmemek gerek inşallah güzel sağlık bir ömrü olur allah annesine babasına bağışlar
Esilahanm1 Girlpower maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin 🙏 bol bol dua edip bekliyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor