Nefertitim minmin-hanim ay onu denedim hiç oynatmadı bile bulaşık makinası parlatıcı denedim bide. Adli vaka değil 🤪🤪
Hatice001 Nefertitim çamaşır suyu Ace ile tursili karıştırın öyle silin ilk önce aceyi dökün sonra türsili üzerine atın ama içinde ki renkli olan türsilleri alın sadece beyazı kalsın
Annabel-Lee Nefertitim Ben halıdaki inatçı lekeleri biraz suyla çamaşır suyu karıştırıp beyaz bir bezle iyice silerek temizliyorum.
Nefertitim Annabel-Lee aklıma geldi canım ama halının sarı desenleri var rengi solar diye korktum 🤷🏼♀️
DefneNil_ Nefertitim Ya benimde nevrrsim takımımda var bir türlü çıkmıyor kahve rengi nevrrsimim nasıl çıkarcam lekeyi
Nefertitim DefneNil_ ben çamaşırlara kosla kullanıyorum lekesi varsa eğer. İnaçtıysa lekenin üzerine kosla dökün bekletin baya öyle makinaya atın hemen çıkarıyor
Hatice001 Nefertitim valla bnim halım turkuaz soldurmuyor siz yine ıslak mendile çamaşır suyu değdirin halıya hafiften bi sürün rengi islak peçeteye çıkarsa hiç yapmayın bn öyle denedim
Annabel-Lee Nefertitim Suyla karıştırınca rengine zarar vermiyor. Benim halımın da ortasında ve köşelerinde renkli desenleri var. Suya çok fazla çamaşır suyu koymazsanız bir şey olmaz. Azar azar koyup deneyin.
Annabel-Lee Nefertitim Evde varsa baby me leke çıkarıcı deneyebilirsiniz. Ama elinize eldiven takın baby me kullanırsanız. Benim ellerim egzama oldu baby me leke çıkarıcı yüzünden. O kadar etkili.