Ayhasya 2 günlük bebeğimizin altını değiştirmek için yada kontrol etmek için açtığımızda kızarana kadar ağlıyor sebebi ne olabilir yada bunu engellemek için ne yapılabilir tecrübeli anneler .
Puhukuzusu Ayhasya canım bu sadece benim kendi bebeğimde gözlemlediğim birşey: seninki ile durumumuz aynıydı, çok ağlıyordu. Bir gün ağlamadığı oldu, hemen öncesinde karnını doyurmuştum. Gerçekten tok olduğunda ağlamıyordu bizimki altını açtığımızda.
Cannsuu Ayhasya benimde oğlum öyleydi. Yaklaşık 2 ay sürdü. Bende emzirip altını degistiriyordum karnı tok olunca ağlamıyordu. Sizde öyle bi deneyin isterseniz ama emzirdikten sonra 5_6 dk geçsin yoksa kusar. Bu arada gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah:)
Firdevs34 Ayhasya birşey yapamassn cnm çünki bebişler 25 30 güne kadar o iekildedirler soyunmayı sevmiyorlar anne karnında minicik bir alanda oldukları için elleri kolları açılınca kendilerini güvende hissetmiyolar bn mesela altını açarken eşimden ellerini tutmasını istiodm o şekilde değiştiriyodm yoksa dediğin gibi ağlıyodu pijamasını dizine kadar indirim poposundan kontrol edebilirsin hepsini çıkartmassan okadar ağlamaz değiştirecegin zamanda kollarını kundak yaparak değiştirrsen sonuç alırsın yine korkmicaktır yani her bebek birmi bilmiom ama bn bu şekilde yapıodm bir tülbentle sadece kollarını naöaz kılar pozisyonda kundakla korkmıcaktır 😊
Duyguaslannn Ayhasya bende aynı dertteydim hatta doktora pipisinde sorun mu var ondan mı acıyor mu acaba demiştim ama taaaki 2 ayımıza girdik sımdı altını actıgımda cok hosuna gidiyor:) sabret
Ayhasya Duyguaslannn bende aynı şeyi düşünmüştüm cocuk doktorunada sorucaktım hatta pişik oldu sandım ama pişikte olmamış biryerimi acıyor diye düşünüyorum hep
Ellaynagme Daha dur 2 gunluk bebek. Gecicek alısıcak annesi. Bizde oyleydik. Simdi aglamıyoruz artık 36 gunluk olduk.