Birminik_annesi Kızım 2 ay 20 günlük hala boynunu tutmuyor kaldırınca ayaklarını üstünde durmuyor donme de yok az önce annem artik kendini tutmasi lazim dedi morelim aşırı bozuldu normal bisey mi bu
GuzelEcemnur Birminik_annesi ne istiyor Tam kafasin tutsun dosun mu ben kizim 3 aylık ken tutu kafasını 4 aylıkken donmeye basladi
Baharbek Birminik_annesi 4,4 buçuk aylık anca dönerler zaten, benimki 5 buçuk aylık canı isteyince basardı şimdi yeni yeni basmaya başladı iyice. Boynunu tutmaması hakkında bilgim yok doktora da sorun isterseniz
Rabiazulal Birminik_annesi sen nerden biliyon derseniz youtubede takip ettiğim bi doktor var osman gönülal diye onun söylediklerine dayanarak cevap veriyorum o hatta üçüncü ayına girmiş bebek hala kafasını tutamıyorsa doktora gösterilmesi gerektiğini söylüyor
Rabiazulal Aynı günlerdeyiz ama boynunu tutması lazım bu ayda .Karın üstü egzersizi masaj felan yapıyor musunuz
minikmelegimmmm Rabiazulal Biz kontrollere Osman hocaya gidiyoruz, çok iyi bilgili bir doktor . O diyorsa doğrudur dikkate alın kesinlikle
zeyzey77 Rabiazulal Hayir öyle bir şey yok. 2 aylık bebek başını asla tam tutamaz. Her doktor doğru söylemiyor
Ilknur-bass61 Benim yengemin bebeğide öyleydi hamur gibiydi somurtkandı tepki vermezdi inşallah bişeyi yoktur ama sen yinede bir doktora göster aklında soru işareti kalmasın. O bebek büyüdü maşşalh çok akıllı bir kız oldu
FZC Birminik_annesi eminecim daha erken tatlım 2 aylık bebek kafasını tutamaz en az 4 ayda başlıyo sanırım annen çocuk bakmayı unutmuş
Gizemmasalx Birminik_annesi 40 hafta 1 günlük doğdu benim kızım doğdu ertesi gün topuk kanı almaya götürdük hemşirelerle hemşire dediki kalkacak gibi maşallah dedü kafasını falan tutuyordu ilk günden beri 😂🧿🧿🧿🧿 koca kı olarak doğdu seninkide tutar canım dönerde moralini bozma her bebek bir değil ki annesi 😍❤️
Bebisveannis Gizemmasalx yani yanlış anlamayın ama hanımefendi korkusunu dile getirmiş siz kendi bebeğinizi hem de gülerek söylüyorsunuz bu karşı tarafı daha da korkutmaktan başka ne işe yarar ki
Duygusuz Birminik_annesi normal bende cok üzülüyordum bu dediklerinizi yapmıyor diye ama 2 hafta sonra yapmaya basladı suan 6 aylık sürünmğyor dönüyor ama cok fazla degil kısa zamanda bence bunları da yapacak. Bebeklerin gelişimi farklıdır. İlk bebegim daha yeni dogunca bile başını kaldırıyor du mesela